• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.01.2022

07:20

BOŽE ZDRAVLJA DA POBEDIMO HRVATE I TO PROSLAVIMO SA NAVIJAČIMA! Kukić EKSKLUZIVNO za "Informer.rs"! Orlovi spremni DERBI!

Ostali sportovi

BOŽE ZDRAVLJA DA POBEDIMO HRVATE I TO PROSLAVIMO SA NAVIJAČIMA! Kukić EKSKLUZIVNO za "Informer.rs"! Orlovi spremni DERBI!

Podeli vest

Rukometaši Srbije večeras od 20:30 igraju meč drugog kola grupne faze na Evropskom prvenstvu u Mađarskoj i Slovačkoj

Ukrajina je već daleka prošlost, pobeda u prvom kolu dala je ogromnu dozu samopouzdanja rukometašima Srbije, ali i otvorila apetite celokupnoj javnosti. Ipak, haos koji je pratio Orlove tokom priprema ne dozvoljava preterano uzletanje nakon uvodnog trijumfa. 

Ono što raduje je sjajna igra svih igrača i ogroman doprinos svakog reprezentativca. Protiv Urakijne prvi među jednakima bio je Lazar Kukić, a upravo je on za naš portal sumirao utiske i najavio predstojeći duel sa Hrvatima. 

- Prezadovoljni smo nastupom na prvom meču. Bilo je od velike važnosti da na pravi način otvorimo Evropsko prvenstvo. Nemamo ni vremena, a ni mesta za slavlje. Fokus je na utakmici sa Hrvatskom i nadamo se da ćemo slaviti - počinje Kukić razgovor za "Informer.rs".
 
Srpski bek je u pobedi naše reprezentacije bio strelac deset golova i zasluženo poneo laskavo MVP priznanje. Ipak, 

- Sigurno da pohvale prijaju i utiču na samopouzdanje. Stiže dosta poruka podrške sa svih strana, ali najvažnija je pobeda. Zadovoljan sam svojom igrom, znam da može bolje. Nadam se da ćemo sutra biti još bolji i svi zajedno slaviti - dodaje bek Benfike. 

Drugo kolo donosi apsolutni derbi u grupi. Srbija i Hrvatska sastaće se u krcatoj PIK Areni u Segedinu, a pobeda našim momcima otvara vrata druge faze takmičenja. 

Foto: Reuters

-  Svi znamo da nam je Hrvatska veliki rival, sigurno da će biti tvrda utakmica. Ulog je ogroman, utakmica odlučuje ko će se plasirati u narednu fazu. Podmladili su tim, videćemo u kom će sastavu izaći sutra, nismo sigurni, ali smo spremni na sve. Ne sumnjam da ćemo mi odraditi naš posao. Bože zdravlja da pobedimo - uveren je reprezentativac Srbije. 

Oduvek utakmice Srbije i Hrvatske privlače najviše pažnje. Mnogo tenzija i vatre na tribinama, a evo kako to izgleda na terenu kada su rivali Orlovi i Kauboji. 

- Veliko je rivalstvo između naših reprezentacija, sutra će biti puna hala i mnogo navijača. Oseti se tenzija na terenu, utakmica za uživanje. Na kraju neka bolji pobedi, a nadam se da ćemo to biti mi. Želimo da proslavimo trijumf sa našim navijačima, a i da overimo plasman u narednu rundu - podvukao je Kukić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)
Live TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)

Navikli smo na dvostruke aršine prema našoj zemlji. Hoće li uopšte doći do odgovora UEFA na vređanje Srba na stadionu utakmice između Hrvatske i Albanije. Na ovu temu, u emisiji "Info jutro" govorili su prof. dr Boris Bratina, sa Univerziteta u Kosovskoj Mitrovici i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM. Naknadno je u emisiju došao i Aleksandar Kovačević, ekspert za energetiku koji je komentarisao nestanak struje u regionu.

22.06.2024

09:32

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija