• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

15.01.2022

14:49

Gut-Behrami pobednica spusta u Austrij!

Tanjug

Ostali sportovi

Gut-Behrami pobednica spusta u Austrij!

Podeli vest

Švajcarska skijašica Lara Gut-Behrami pobednica je današnjeg spusta koji je u okviru Svetskog kupa vožen u austrijskom Cauhenzeu

Gut-Behrami je do 34. pobede u Svetskom kupu stigla rezultatom 1:45,78 minuta, ispred Nemice Kire Vajdle i Austrijanke Ramone Zibenhofer, koje su zaostale 0,10, odnosno 0,44 sekunde.

Foto: Tanjug

 

Trku je obeležio i pad Italijanke Sofije Godje, vodeće u spustu. Ona nije teže povredjena, pošto se vrlo brzo pridigla i spustila niz padinu.

Foto: Tanjug

 

Amerikanka Mikaela Šifrin, koja nije učestvovala u ovom spustu, i dalje je vodeća u generalnom plasmanu Svetskog kupa sa 966 bodova. Druga je Slovakinja Petra Vlhova sa 916, dok je treća Godja sa 657 bodova.

Najbolje skijašice će sutra na istom mestu voziti superveleslalom.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija