• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.01.2022

10:12

BRUTALNO, AMERIKANAC ISPREBIJAO RUSA! Prštalo je na sve strane, Bader i dalje neporažen! (VIDEO)

printscreen

Ostali sportovi

BRUTALNO, AMERIKANAC ISPREBIJAO RUSA! Prštalo je na sve strane, Bader i dalje neporažen! (VIDEO)

Podeli vest

U glavnoj borbi spektakla u Finiksu obračunali su se Rajan Bader i Valentin Moldavski za titulu u teškoj kategoriji

Bila je ovo vrlo neizvesna borba, teška za obojicu. Bader je na kraju slavio, a 29-godišnji Moldavski doživeo je prvi poraz pod okriljem Belatora, nakon šest uzastopnih pobeda.

Kad je teška kategorija u pitanju, Bader je i dalje neporažen (4-0-0, 1 NC). Jednoglasnom odlukom (48-47 x3), slavio je protiv pulena Fedora Emelianenka.

Posle žestoke borbe Rajan je došao do pobede. Borba dvojice sjajnih teškaša, uglavnom je protekla pretežno u klinču. Bader je Moldavskog rušio tri puta, dok je Moldavski imao čak 9 uspešnih rušenja. Pogodio je Rus i više udaraca (78-66), ali je Bader je bio nešto konkretniji posebno u prvoj rundi jer je Amerikanac uzdrmao Rusa već posle  30-ak sekundi borbe.


Ruski borac dobro se izvukao iz teške situacije i ubrzo je došao do rušenja. Ali, pridigao se i Amerikanac, a do kraja runde, upisao je i da upiše jedno rušenje. Tokom druge runde, Rus je u dva navrata rušio Amerikanca.

Rajan u nastavku borbe nije uspeo da uspostavi nikakvu kontrolu, ali se vratio u četvrtoj i još jednom srušio Moldavskog. Ovaj je uspeo da se pridigne, ali je Bader do kraja runde upisao još jedno rušenje.

Gledali smo jednu razmenu udaraca u nastavku okršaja, a onda je Rajan dobro pogodio desnicom i uzdrmao Moldavskog. Konsolidovao se ipak Rus, pa je on uzdrmao Badera koji je uzvratio sa nekoliko udaraca laktovima.  Ruski borac došao je do još jednog rušenja krajem borbe, ali sudije su ipak presudili u korist Badera.

Bader je već dobio idućeg izazivača. Radi se o Kongu, 46-godišnjaku s kojim se borio 2019. godine, za pojas prvaka teške kategorije. Meč je prekinut  u prvoj rundi, nakon što ga je Armerikanac nenamerna ubo u oko.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!
Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!

Suđenje kriminalnoj grupi koju su, prema navodima optužnice Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, formirali odbegli vođa "kavačkog klana" Radoje Zvicer i Nikola Vušović, zvani Džoni sa Vračara, a kojom je obuhvaćeno još 43 optuženih, nastavljeno je danas u Specijalnom sudu u Beogradu izvođenjem pisanih dokaza koji su prikupljeni protiv optuženih članova posle izvršenja krivičnih dela.

09.05.2024

17:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija