• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: beta

03.02.2022

09:14

IDE U RAT! Vladimir Kličko se prijavio u rezervni sastav ukrajinske vojske!

Ostali sportovi

IDE U RAT! Vladimir Kličko se prijavio u rezervni sastav ukrajinske vojske!

Podeli vest

Bivši šampion sveta u boksu u teškoj kategoriji Vladimir Kličko prijavio se u rezervni sastav ukrajinske vojske, rekavši da ga je ljubav prema svojoj zemlji naterala da je brani

Pre nekoliko dana njegov brat Vitalij, takođe bivši svetski šampion u boksu, a sada gradonačelnik Kijeva, je poručio kako će u slučaju ruskog napada na Ukrajinu aktivno učestvovati u odbrani zemlje, prenela je HINA.

- Jedan okrug odavde, moja devojčica ide u školu. Škola je trenutno zatvorena jer su ambasadori poslali svoje porodice kući. Ljubav prema svom gradu, svom domu, svojoj porodici, komšijama, mojoj ćerci me je danas dovela ovde, da preuzmem ovu inicijativu i učestvujem u ovoj teritorijalnoj odbrani - rekao je Vladimir Kličko koji je zajedno sa bratom bio prisutan na otvaranju centra za prijem Teritorijalnih snaga odbrane u glavnom ukrajinskom gradu.

Foto: reuters

Vladimir Kličko



Ukrajina se priprema za moguću vojnu ofanzivu nakon što je Rusija poslednjih nedelja okupila desetine hiljada vojnika u blizini ukrajinske granice, iako Moskva tvrdi kako ne planira invaziju.

Gradonačelnik Kličko je istakao kako se preferira diplomatsko rešenje sukoba s Rusijom, ali...

- Ako ne, moramo da se pripremimo da uzmemo oružje u svoje ruke i branimo zemlju - izjavio je Vitalij.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Novi Sad

pre 1 godinu

Vreme je više da braća Kličko, poznati po mečevima bez udaraca i slabim protivnicima, daju život za "slobodu" i za jednu od svoje dve otačbine. Napred momci u Azovstal. Podelite sudbinu svih onih običnih ljudi koje ste, dok ste sedeli u luksuznim salonima i radili milionske kombinacije, uvukli u rat i pogibiju. Ukrajina zove šabani.

ratko

pre 1 godinu

tebe da uhvate izmetu jedan nacisticki ceo si zivot u nacistickoj nemackoj i sad ti kao stalo do ukraine , Bog sve vidi

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija