• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.02.2022

20:22

FATALNA PLAVUŠA NAPRAVILA HAOS! Najzgodnija UFC zvezda izazvala opštu TUČU! Uhvatila je za vrat, sevale pesnice... (VIDEO)

printscreen Twitter/Gerri Competiello

Ostali sportovi

FATALNA PLAVUŠA NAPRAVILA HAOS! Najzgodnija UFC zvezda izazvala opštu TUČU! Uhvatila je za vrat, sevale pesnice... (VIDEO)

Podeli vest

Pejdž Van Zant obeležila incidentom povratak u oktagon

Bivša UFC zvezda Pejdž Van Zant izazvala je incident iznenadnim napadom na rivalku, tokom njenog povratka u ring.

Ona je bila uzrok opšte tuče po povratku u All Elite Vrestling ove nedelje, pošto je po ulasku u ring skočila na rivalku Brendi Rouds.

Obezbeđenje je držalo Pejdž posle toga, kako ne bi izbila tuča, a jedan 27-godišnjak je uleteo iza kulisa u ring nakon što je Rouds ošamarila američkog vođu tima Dena Lamberta.

Nakon što je sprintala niz rampu i prošla kroz konopce, Van Zant je pokupila svoju rivalku pre nego što je prikovala u ćošak, dok je nekoliko AEV zvezda došlo da se pridruži akciji iz svlačionice.

Gomila je tada uspela da razdvoji zavađeni par na suprotnim stranama platna, a Van Zant je nastavila da viče na nju pre nego što je izvedena iz arene.

 

 

Van Zant se, tokom rada sa Dejnom Vajtom, poslednjih meseci se bavila rvanjem, kao i vođenjem sopstvenog sajta za obožavaoce.

Posle debija u UFC-u 2014. godine, borila se protiv Rouz Namajunas i Rejčel Ostovič pre nego što je izgubila od Amande Ribas i napustila takmičenje.

Pošto se takođe prijavila za borbu sa BKFC-om, Van Zant je izgubila od Britani Hart i Ostovič jednoglasnom odlukom u razočaravajućoj prošloj sezoni.

Pejdž je za MMA Fajting nedavno izjavila:

- Uvek je bilo ovoga napred-nazad. Postoje dve strane. Nisam želela da se dovedem u poziciju u kojoj bih izgubio poslovne prilike zbog postojanja ekskluzivnog sajta sa sadržajem, ali osećam se kao da sam već viđena kao seks simbol u svetu sporta - istakla je Van Zant.

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Ministar Dačić poručio budućim policajcima da štite građane Srbije i štite Ustav svoje države (FOTO/VIDEO)
Politika

Ministar Dačić poručio budućim policajcima da štite građane Srbije i štite Ustav svoje države (FOTO/VIDEO)

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić posetio je danas polaznike 42, 43, 44. i 45. klase Centra za osnovnu policijsku obuku i 39. generaciju učenika Srednje škole unutrašnjih poslova „Jakov Nenadović“ kojima je, kao budućim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova, poručio da nema jake države bez jake policije i vojske i da svoje stečeno znanje koriste u čuvanju ustavnog poretka, bezbednosti i stabilnosti zemlje i bespoštednoj borbi protiv kriminala.

25.05.2024

17:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija