• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.02.2022

07:38

ČOVEK JE NEUNIŠTIV! Adesanja četvrti put obranio pojas! (VIDEO/FOTO)

USA Today

Ostali sportovi

ČOVEK JE NEUNIŠTIV! Adesanja četvrti put obranio pojas! (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Azrael Adesanja je upisao 11. pobedu u nizu u UFC-u i odbranio pojas u srednjoj kategoriji

Nigerijac je jednoglasnom odlukom sudija bio bolji od Roberta Vitakera (48-47, 48-47, 49-46), te je tako obranio pojas u srednjoj kategoriji.

Foto: USA Today

 

 

Foto: USA Today

 

Bila je ovo inače četvrta uspešna obrana pojasa za Adesanju. Izraelu i Vitakeru je ovo bila druga borba, prvi put sastali su se još u oktobru 2019. godine. Adesanja je tada slavio nokautom u drugoj rundi i dominantno osvojio naslov prvaka. 

Vitaker je završio na podu drugom polovinom prve runde, nakon što ga je Adesanja dobro pogodio direktom. Brzo se ipak pridigao i pokušao da uzvrati istom merom, ali se Nigerijac odbranio.

Foto: USA Today

 

Vitaker je agresivnije ušao u drugu rundu, što mu se isplatilo pa je došao do rušenja, ali se Adesanja vratio u borbu. Nije briljirao Adesanja na početku treće runde, a onda je promašio jedan udarac, Vitaker mu je uhvatio nogu i srušio ga.

Foto: USA Today

 

Međutim, opet se lako vratio na noge Adesanja, koji se i bez većih problema odbranio i na početku četvrte runde. Konkretne akcije nije bio ni u nastavku. Vitaker nije uspeo ozbiljnije da ugrozi protivnika, pa je Adesanja mirno priveo duel kraju. 

Foto: USA Today

 

Fanovi su sigurno očekivali uzbudljiviji meč, sa mnogo više akcije nego što su dobili. Međutim, čini se da je Vitakeru nedostaalo malo više agresivnosti, dok je Adesanja još jednom pokazao da ga je zaista teško pobediti. 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija