• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.02.2022

16:10

NOVI SKANDAL NA ZOI! Otkriven TREĆI slučaj DOPINGA u Pekingu!

Reuters

Ostali sportovi

NOVI SKANDAL NA ZOI! Otkriven TREĆI slučaj DOPINGA u Pekingu!

Podeli vest

Ukrajinska takmičarka u bobu jednosedu Lidija Gunko bila je pozitivna na testu, tokom Zimskih olimpijskih igara u prestonici Kine, potvrdila je Međunarodna zajednica za testiranje

Ukrajinka Lidija Gunko je, inače, trku završila na 20. mestu, ali je 14. februara bila pozitivna na testu, zbog čega je privremeno suspendovana, prenosi Hina.

Lidija je treća sportistkinja koja je bila pozitivna na doping kontroli tokom ZOI u Pekingu, podsetimo, pre nje na testiranju su na testu pali iranski alpski skijaš Hosein Saveh-Shemshaki i ukrajinska kros kantri skijašica Valentina Kaminska.

 

 

Inače, klizačica iz Rusije Kamila Valijeva (15 godina), pala je na doping testu u decembru na nacionalnom šampionatu, međutim, njen slučaj isplivao je u javnost za vreme ZOI u Pekingu pošto je u ekipnom takmičenju sa Zbornajom osvojila zlato.

Ruskinja je zbog toga plakala posle osvojenog zlata, ali joj su organizatori dozvolili da se takmiči i u pojedinačnoj konkurenciji. Tu je, ipak, napravila mnogo grešaka u nastupu i ostala bez medalje, završivši takmičenje tek na četvrtoj poziciji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija