• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.03.2022

17:09

ŠOK!  Legendarni šampion najavio odlazak u PENZIJU! Zna se i kada ZAVRŠAVA blistavu KARIJERU!

Ostali sportovi

ŠOK! Legendarni šampion najavio odlazak u PENZIJU! Zna se i kada ZAVRŠAVA blistavu KARIJERU!

Podeli vest

Bokserski šampion Tajson Fjuri najavio je da će mu borba protiv Dilana Vajta u aprilu biti poslednja u blistavoj karijeri

Britanac je otkrio da će okačiti "rukavice o zid" posle borbe sa zemljakom Dilianom Vajtom u aprilu
Šampionu sveta u teškoj kategoriji odbrana VBC titule protiv momka rođenog na Jamajci biće poslednja u karijeri.

Neporaženi 33-godišnjak je dvostruki šampion sveta, a pobedio je u 31 od 32 meča. Jedini nerešen rezultat imao je sa Amerikancem Deontejem Vajlderom u prvoj od njihove tri borbe, pre nego što ga je pobedio u drugom i trećem meču.

Foto: Tanjug/AP

 

Upitan da li je njegova odluka vezana za kraj karijere, posle borbe sa Vajtom na stadionu Vembli 23. aprila, Fjuri je rekao:

 - Sto posto.

Govoreći na konferenciji za novinare, tokom promocije narednog meča, Fjuri kaže:

- Ja sam dvostruki neprikosnoveni šampion sveta. Imam 150.000.000 funti u banci i nikome ništa da dokazujem - kaže Britanac.

Očekivalo se da će Fjuri, koji je ranije nagoveštavao da je napustio boks, ove godine izaći na megdan pobedniku revanša između Entonija Džošue i Ukrajinca Aleksandra Usika, u čijem je vlasništvu VBA (Super), IBF i VBO pojas.

Vajt je prvi izazivač Fjurijeve VBC titule i veruje se da je na pripremama u Portugalu.

- Definitivno je pokazao belu zastavu po mojoj proceni - napominje Tajson.

Dilan dobija samo 20 posto novca za borbu i bilo je spekulacija da želi da ponovo pregovara o uslovima pre nego što je potpisao ugovor prošle nedelje. Međutim, Fjurijev promoter Frenk Voren tvrdi da je 33-godišnjak dobio visoku platu u karijeri.

- Dao mi je toliko više samopouzdanja da je neverovatno. On je prestravljen. Način na koji govori o tome, govoreći da ne želi da ide licem u lice, naravno da ne želi, jer će videti tu vatru u mojim očima i pomisliće "Postajem razbijen na komadiće". To je ono što je – to je strah, to je teror. To je sve navedeno i ne krivim ga što danas nije ovde - samouveren je Tajson Fjuri.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija