• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.03.2022

23:35

SA MILANOVIĆEM DO PRVOG MESTA! Novobeograđani RASTURILI Splićane

Starsportphoto

Ostali sportovi

SA MILANOVIĆEM DO PRVOG MESTA! Novobeograđani RASTURILI Splićane

Podeli vest

Vaterpolisti Novog Beograda pobedili su večeras Jadran iz Splita 18:13 (6:3, 4:4, 5:1, 3:5) u drugom meču trećeg ovosezonskog turnira Regionalne lige, koji se igra u Zagrebu

Ovo je bio deveti trijumf za Novobeograđane, koji su sada sa devet pobeda i po jednim porazom i remijem izbili na prvu poziciju na tabeli, ispred dubrovačkog Juga koji je na skoru 9-2, posle večerašnjeg poraza od Radničkog iz Kragujevca 12:10.

Sjajan početak u prvoj deonici najavljivao je da će Novi Beograd još jednom silovito trijumfovati u regionalnom takmičenju, pošto su izabranici Igora Milanovića sa šest golova zatrpali gol rivala, naspram tri primljena.

U nastavku je ekipa Jadran uspela da pripreti i približi se, ali nedovoljno da ugrozi sigurnu prednost Novobeograđana, koji su u drugo poluvreme ušli sa prednošću od tri pogotka.

Svaku dilemu o pobedniku, Novi Beograd je rešio u trećoj deonici. Sevali su golovi u mreži Splićana i ovaj deo igre završili su sa 5:1, za ukupnih 15:8 pred poslednju četvrtinu.

Ubedljivih sedam golova viška doveli su do opuštanja Milanovićev tim u poslednjoj deonici, ali su na kraju bez većih problema upisali još jedan trijumf.

Najefikasniji u pobedničkom timu bili se Starhinja Rašović i Radomir Drašović sa po tri gola, dok su po dva postigli Angelos Vlahopulos, Nikola Jakšić, Duško Pijetlović, Đorđe Vučinić i Dušan Mandić. Kod Jadrana istakli su se Konstantin Harkov i Zvonimir Butić sa tri gola.

Novi Beograd se u nedelju od 13.40 sastaje sa Mornarom, dok će Jadran igrati protiv zagrbačke Mladosti od 11.50.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija