• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.03.2022

08:20

RAZORNI UDARCI SEVALI NA SVE STRANE! Žestokim batinama ućutkao velikog rivala! (VIDEO)

printscreen

Ostali sportovi

RAZORNI UDARCI SEVALI NA SVE STRANE! Žestokim batinama ućutkao velikog rivala! (VIDEO)

Podeli vest

MMA borac Kolbi Kovington je jednoglasnom odlukom sudija pobedio Horhea Masvidala na UFC 272

Masvidal i Kovington su nekada bili veliki prijatelji, ali kada su bili blizu napada na titulu prijateljstvo je puklo.

Nije preterano bila uzbudljiva prva runda koja je ipak očekivano pripala Kovingtonu. Masvidal je na početku druge runde koristio udarce nogama, ali nije uspeo da nanese veći štetu Kolbiju.

Potom je usledilo nekoliko udaraca laktovima Masvidala, ali je Kovingtono uzvratio udarcem kolenom u međunožje.

Oporavio se Masvidal posle kratkog predaha, potom zadao rivalu nekoliko razornih udaraca, ali je na sve imao odgovor Kolbi.  Usledila je žestoka razmena, činilo da Kovington više pogađa, pa je uzdrmao velikog velikog prijatelja.

Kolbi je žestok otvorio treću rudu, srušio je Masvidala, potom je zadao i nekoliko žestokih udaraca laktom i bez problema priveo rundu kraju.

Sredinom četvrte rudne usledIo je šok za Kolbija. Udarac nogom u telo pogodio je Masvidal, a onda i desni kroše u bradu. Uzdrmao je Kolbija, koji se ekspresno oporavio, u nastavku je usledilo novo rušenje. Mogao je da radi šta je hteo, jer Masvidal više nije imao snage za povratka.

Sudije su odlučile - 49-46, 50-44 i 50-45, pa je Masvidal ubedjivo poražen.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija