• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.03.2022

15:02

IZNENAĐENJIMA NIKAD KRAJA! Udovičić posetio školu u Pančevu, a onda je jedan od školaraca poželeo da ga intervjuiše!

MOS

Ostali sportovi

IZNENAĐENJIMA NIKAD KRAJA! Udovičić posetio školu u Pančevu, a onda je jedan od školaraca poželeo da ga intervjuiše!

Podeli vest

Tokom posete Osnovnoj školi "Miroslav Mika Antić" u Pančevu, ministar Omladine i sporta Vanja Udovičić, imao je priliku da, pored toga što je za mališane doneo pregršt poklona i iznenađenja, obavi intervju sa jednim od đaka

Ministar je tom prilikom oduševio sve prisutne, jer je zajedno sa školarcem koji je želeo da ga intervjuiše, seo na pod u hali, i odgovarao na pitanja koja je mališan pripremio za njega.

Dečaka koji je pripremio pitanja za ministra, interesovalo je čemu nas sport uči, a ministar je bio rad da mu odgovori na sve što ga je zanimalo.

Foto: MOS

- Sport je veštona koja nas uči prvenstveno disciplini, vaspiranju, fer pleju, i pravičnim stvarima. Smatram da svako ko je bio u sistemu sporta, naučio je da pobeđuje, naučio je da gubi, da savladava emocije i da ih kanališe na pravi način, gde tako iskustvo može da koristi u svakodnevnom životu - rekao je Udovičić mališanu.

Podsetimo, u okviru svojih redovnih aktivnosti, ministar omladine i sporta Vanja Udovičić danas je posetio opštine Bela Crkva i Alibunar i grad Pančevo gde je obišao osnovne škole i lokalne sportske klubove.

Osnovnim školama “Sava Munćan” u Kruščici, “Prvi maj” u Vladimirovcu i “Miroslav Mika Antić” u Pančevu uručena je nova sportska oprema i rekviziti u vidu golova, košarkaških tabli, odbojkaških mreža i lopti, kako bi se njihovim učenicima omogućili što kvalitetniji uslovi za bavljenje sportom i kao podsticaj da se što više njih uključi u sistem školskog sporta.

Foto: MOS

Opremu su dobili i mladi sportisti iz Sportskog udruženja za fudbal “Inviktus 2020” iz Kruščice, Fudbalski klub “Budućnost” iz Alibunara i Fudbalski klub “Jedinstvo-Stević” iz Kačareva. Tokom obilaska, ministar Udovičić razgovarao je sa predstavnicima lokalnih samouprava i klubova o načinima daljeg unapređivanja uslova za treniranje i rekreaciju, a sa mladim sportistima o njihovim dosadašnjim uspesima i ambicijama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17