• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.03.2022

19:53

IVANA VLADA BEOGRADOM! Srpska rekorderka POBEDILA i spektakularno NAJAVILA Svetsko prvenstvo!

Starsportphoto

Ostali sportovi

IVANA VLADA BEOGRADOM! Srpska rekorderka POBEDILA i spektakularno NAJAVILA Svetsko prvenstvo!

Podeli vest

Najbolja atletičarka Srbije trijumfovala je u skoku u dalj, dok je odlična bila i Milica Gardašević kojoj je pripalo drugo mesto

Veličanstven trijumf srpske rekorderke Ivane Vulete na Belgrade Indoor Meetingu u "Štark Areni". Najbolja srpska atletičarka potvrdila je da skače u sjajnoj formi, uoči predstojećeg Svetskog prvenstva koje se od 18. do 20. marta održava takođe u Beogradu, jer je potukla konkurenciju sa skokom od 6,88 metara.

Ivana je do ovog rezultata stigla u četvrtoj seriji, a od početka do kraja držala je prvu poziciju. Već na startu je skočila do 6,83 metara, koliko je imala i u petoj i šestoj seriji, dok je u drugoj i četvrtoj napravila prestup.

Srbija je imala i predstavnika na drugom mestu, pošto je sjajna bila i Milica Gardašević, koja je "letela" do 6,69 metara, a imala je još jedan skok preko 6,60 metara - odnosno 6,66 metara u drugoj seriji.

Neja Filipič je osvojila 3. poziciju sa 6,60 metara, dok je podijum za pet centimetara izmakao Tildi Johanson, koja je skočila 6,55 metara u trećoj seriji.

Ivana je ovim rezultatom najavila pohod na zlatnu medalju uoči planetarnog šampionata koji će se održati u "Štark areni".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija