• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.03.2022

12:54

PROZIVA NAJVEĆEG! Internet zvezda podbada Mekgregora, preti Ircu!

USA Today

Ostali sportovi

PROZIVA NAJVEĆEG! Internet zvezda podbada Mekgregora, preti Ircu!

Podeli vest

Internet zvezda Džejk Pol već je zaradio milione od svojih borbi, ali ne staje, kreće u najveći izazov u "karijeri"

Džejk Pol, koji je već je zaradio milione u boks mečevima sa kolegama jutjuberima, bivšim NBA igračima, ali čak i nekadašnjim profesionalnim borcima.

 

Foto: USA Today

 

Sada je otišao ne korak, nego nekoliko koraka napred i "prozvao" i nekadašnjeg MMA šampiona, velikana ovog sporta, Konora Mekgregora. Ponudio je UFC-u, najčuvenijoj i najjačoj federaciji u MMA sportu da odradi  meč sa Ircem.

Foto: USA Today

Konor Mekgregor

- Ono što najviše hoću je da se borim sa Konorom, ali bih želeo i borbu sa Horheom Masvidalom. Znam da deluje nemoguće da se ja borim sa njima u MMA oktagonu, ali ja verujem da je sve moguće. Samo mi je potrebno šest meseci treniga.- ambiciozno priča Pol.

Po njegovom mišljenju u tom meču ne bi bilo gubitnika.

Foto: USA Today

 

 - Nema gubitnika u ovom predlogu, UFC će dobiti neverovatan prihod, a ako ja pobedim promeniće se budućnost UFC-a. Ako izgubim to će biti bonus za mnogo boraca, jer ću dati honorar borcima koji zarađuju manje od 50.000 dolara godišnje - zaključio je popularni amerčki jutjuber.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija