• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.03.2022

10:06

TONI ĐERONA OPREZAN: Češka je dobar sparing partner!

Ostali sportovi

TONI ĐERONA OPREZAN: Češka je dobar sparing partner!

Podeli vest

Izabranicima Tonija Ðerone ovo će biti kontrolne provere pred baraž mečeve za plasman na Svetsko prvenstvo u kojima će se Srbija u aprilu mesecu sastati sa pobednikom dvomeča između Italije i Slovenije

Rukometaše Srbije očekuju dve prijateljske utakmice sa Češkom, a selektor rukometaša Srbije Toni Ðerona istakao je da će te utakmice biti korisne za pripremu duela baraža koji ih očekaju u aprilu.

Pred odlzaka na zakazane trening duele Đerona i njegovi momci treniraće u Kragujevcu.

 

Foto: Starsportphoto

Đerona sa svojim pomoćnicima

- Morali smo da menjamo planove za mart i nađemo novog protivnika za prijateljske mečeve jer prethodno zakazane utakmice sa Rusijom nisu mogle da se odigraju. Imalo smo sreće da se pružila prilika za dve provere sa Češkom. Na Evropskom prvenstvu, iako nisu bili u glavnoj fazi takmičenja, prikazali su dobre igre.Igrali su nerešeno sa Švedskom, izgubili malom razlikom od Španije i pobedili Bosnu i Hercegovinu - izjavio je selektor za sajt Rukometnog saveza Srbije.

- Češka je promenila selektora, što donosi novu energiju u ekipi i mislim da će to biti veoma interesantna ekipa i veoma korisna za pripremu mečeva koji nas čekaju u aprilu- zaključio je Toni Ðerona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija