• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.03.2022

13:34

ISPLIVALA ISTINA! Kakav šok, Ivana je zbog ovoga ostala bez medalje u Tokiju!

Starsportphoto

Ostali sportovi

ISPLIVALA ISTINA! Kakav šok, Ivana je zbog ovoga ostala bez medalje u Tokiju!

Podeli vest

Zlatna medalja osvojena na Svetskom prvenstvu u Beogradu bar malo je zalečila rane posle Olimpijskih igara u Tokiju, kada je Ivana Vuleta ostala bez medalje

Svetska šampionka je letos stigla u Japan samo sa jednim ciljem, da se domogne zlatnog odličja. Ali, nažalost, Ivana je ostala uskraćena za olimpijsko zlato!

Ivana je u Riju osvojila bronzanu medalju. Pre toga učestvovala je na OI u Pekingu (30. mesto) i Londonu (8. mesto). Tokio je trebalo da bude kruna karijere. Ipak, novu šansu imaće u Parizu za tri godine, jer je naša atletska kraljica najavila učešće na sledećim Olimpijskim igrama. Ne želi u penziju bez zlata!

Ivana se iz Tokija vratila razočarana, nakon što je osvojila samo četvrto mesto. U finalu je skočila 6.91 što nije bilo dovoljno da se osvoji neko od tri odličja. Skok od sedam metara, koliko je Srpkinja letela u kvalifikacijama, doneo je zlatnu medalju Nemici Malajki Mihambo.

- Ne znam šta da kažem, nemam potrebu da nešto posebno pričam, niti da se pravdam, tako je - kako je. Hoću malo da mi se slegne i da vidim šta ću dalje - rekla je Ivana pre nekoliko meseci.

 

Foto: Starsportphoto

 

Niko do danas nije znao šta se desilo našoj atletičarki noć pred takmičenje u finalu Igara.

- Ivana uopšte nije spavala noć pred takmičenje, a to je za vrhunskog sportistu ogroman problem. Razlog je gotovo neverovatan. Na terasi pored njene sobe sportisti su pušili i pili uz muziku - rekao je za Kurir izvor iz Olimpijskog komiteta Srbije koji je bio na licu mesta.

Ivana nije želela o tome da priča ili da traži alibi, iako je to bez sumnje direktno uticalo na njeno izdanje.

- Nikad to nije isticala niti želela da pravi alibi ili išta slično. To je još samo jedan u nizu dokaza o koliko velikoj sportistkinji je reč. Govorim o svetskom nivou.

Foto: Starsportphoto

 

Podsećamo, Ivana Vuleta je u nedelju odbranila titulu šampionke sveta!

Malo sam van sebe, stvarno nije bio nimalo lak zadatak. Boriti se pred domaćom publikom nešto je što dodatno povećava očekivanja. Ja sam bila spremna i za druge skokove, ali to sad nije bitno. Važno je da sam uspela da proizvedem taj skok koji mi je doneo zlatnu medalju i to je nešto na šta sam mnogo ponosna. Presrećna sam što sam doprinela da ovo svetsko prvenstvo bude jedno od najboljih - kazala je Ivana posle pobede u Beogradu.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija