• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

26.03.2022

20:51

ISTORIJSKA POL POZICIJA ŠPANCA! Peres kreće sa prvog mesta, Hamilton na 16. mestu!

Tanjug/AP

Ostali sportovi

ISTORIJSKA POL POZICIJA ŠPANCA! Peres kreće sa prvog mesta, Hamilton na 16. mestu!

Podeli vest

Vozač Red Bula Serhio Peres startovaće sa pol pozicije na trci Formule 1 za Veliku nagradu Saudijske Arabije

Peres je u današnjim kvalifikacijama ostvario vreme od 1:28,200 minuta, odnosno bio je za 0,025 sekundi brži od vozača Ferarija Šarla Leklera.

Treće mesto osvojio je Leklerov klupski kolega Karlos Sainc, a iz drugog reda trku će početi i aktuelni svetski šampion Maks Verstapen.

Peto vreme u kvalifikacijama imao je vozač Alpine Esteban Okon, a do desetog mesta su još i Džordž Rasel (Mercedes), Fernando Alonso (Alpin), Valteri Botas (Alfa Romeo), Pjer Gasli (Alfa Tauri) i Kevin Magnusen (Has).

Višestruki svetski šampion Luis Hamilton nije uspeo da se plasira u druge kvalifikacije i trku će početi sa 16. pozicije.

Kvalifikacije za VN Saudijske Arabije protekle su u senci ozbiljnog udesa koji je doživeo vozač Hasa Nemac Mika Šumaher, koji se slupao pri velikoj brzini od 270 km/h, ali je na sreću prošao bez povreda.

Trka za Veliku nagradu Saudijske Arabije vozi se u nedelju od 19:00.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija