• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.04.2022

19:37

SRPSKI DERBI U REGIONU! Imaćemo novog ŠAMPIONA! Novi Beograd PREKO Radničkog do finala Fajnal-fora!

beta

Ostali sportovi

SRPSKI DERBI U REGIONU! Imaćemo novog ŠAMPIONA! Novi Beograd PREKO Radničkog do finala Fajnal-fora!

Podeli vest

Vaterpolisti Novog Beograda plasirali su se u finale fajnal-fora Regionalne lige, savladavši na domaćem terenu Radnički iz Kragujevca sa 12:8 (2:0, 2:3, 4:4, 4:1)

Najbolji u timu Igora Milanovića bio je Dušan Mandić sa četiri pogotka, a pratili su ga Nikola Jakšić i Angelos Vlahopulos sa po dva gola.

Kod Kragujevčana se izdvojio Marko Radulović sa tri postignuta pogotka.

Novi Beograd će se u finalu sastati sa boljim iz duela Juga i Jadrana.

Finale se igra u nedelju sa početkom u 20:30. Ovim porazom Radničkog, region će dobiti novog šampiona, pošto je tim iz Kragujevca branio titulu.

Inače, Kragujevčane su lani postali prvi srpski šampion u ovom takmičenju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija