• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.04.2022

20:05

NOVA MEDALJA ZA SRBIJU! Ali osvojio BRONZU na Evropskom prvenstvu!

Ostali sportovi

NOVA MEDALJA ZA SRBIJU! Ali osvojio BRONZU na Evropskom prvenstvu!

Podeli vest

Reprezentativac Srbije u rvanju Ali Arsalan osvojio je danas bronzanu medalju grčko-rimskim stilom u kategoriji do 72 kilograma na Evropskom prvenstvu u Budimpešti, pošto je pobedio Pavela Puklaveca iz Hrvatske sa 6:1

Selektor Srbije Milorad Dokmanac rekao je da je Srbija na takmičenju u Budimpešti pokazala da je zemlja u kojoj se ozbiljno i profesionalno pristupa rvanju, gradeći šampione.

- Verujte da je ovo izuzetno težak sport, tako da je svaka medalja koju osvojimo vredna ozbiljnog divljenja. Takođe, stalno napredujemo i usavršavamo treninge i pripreme i siguran sam da nas u narednom periodu čekaju fenomenalni rezultati. Bravo za sve srpske rvače koji su učestvovali na Evropskom prvenstvu, a posebne pohvale za Alija - naveo je.

Predsednik Rvačkog saveza Srbije Željko Trajković rekao je da je zadovoljan rezultatima srpskih predstavnika na takmičenju u Budimpešti i da će Savez nastaviti da radi na podizanju rvanja u Srbiji.

- Svaka medalja je potvrda kvalitetnog treninga, neprekidnog rada i zalaganja, posvećenosti rvača i tima. Upravo na ovakvim takmičenjima, posebno kada je konkurencija jaka, vidite koliko ovaj sport gradi snažne, fokusirane i taktički usmerene sportiste, izgrađene ličnosti koje su spremne da se suoče i pobede svaki izazov - naveo je Trajković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17