• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.04.2022

11:27

SRPSKI BOKSER SPREMAN ZA NOVE IZAZOVE! Veljko: Od sada boksujem isključivo u inostranstvu!

PR TIM Veljko Ražnatović

Ostali sportovi

SRPSKI BOKSER SPREMAN ZA NOVE IZAZOVE! Veljko: Od sada boksujem isključivo u inostranstvu!

Podeli vest

U Srbiji ću da živim zauvek i plaćaću porez u mojoj državi, ali ću nadalje boksovati van zemlje, poručuje Ražnatović

Neverovatno zvuči, ali Veljko Ražnatović (25) od maja prošle godine nije ušao u profesionalni ring. U međuvremenu je sa svojom Crvenom zvezdom slavio u Mariboru u regionalnoj ligi, doneo odlučujuće poene crveno-belima u tom trijumfu kojim su se zadržali na čelu tabele bez poraza, ali nije to ono što zadovoljava najboljeg srpskog boksera u kruzer kategoriji.

Željan je trijumfa na velikoj sceni i u skladu s tim ne prestaje da trenira u paklenom ritmu. Uskoro će ponovo da čuje gong i krene po 11 pobedu u 11. profi ulasku među konopce.

Ražnatović objašnjava razloge zašto da dugo nije bilo, ali i šta je plan za period koji je pred nama.

- Stvarno duga pauza zbog koje sam ja najnervozniji, sigurno. Moja želja nikad nije bila sporna, ali viša sila me naterala da napravim neplanirano dugu pauzu. Dvaput sam imao koronu, putovanja nisu bila moguća bez milion nekih potvrda, otkazane su mnoge bokserske gala večeri poput one u Minhenu na kojoj je trebalo da nastupim, ja sam otkazao meč zbog slabijeg rivala kojeg su mi našli... Međutim, sve vreme sam trenirao kao da je meč sutra i tako je i dan-danas - kaže Veljko.

Srbin ne želi da otkriva protiv koga i gde je sledeći meč, ali...

- Rano je da se priča o protivniku, ali je sigurno da će biti superkvalitetan rival. Što se tiče lokacije meča, mogu samo da kažem da neće biti u Srbiji. Ovde ću da živim zauvek, plaćam porez u mojoj državi, ali ću nadalje boksovati u inostranstvu. Dokazaću svima koliko vredim - optimistično zaključuje Ražnatović.

VELJKOV UČINAK

Mečeva 10
Pobeda 10
Pobeda nokautom 7

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija