• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.04.2022

10:17

ISPLIVAO UZROK SMRTI! Ponovo se OGLASIO brat preminulog rukometaša! Njegove REČI sve OBJAŠNJAVAJU!

printscreen instagram

Ostali sportovi

ISPLIVAO UZROK SMRTI! Ponovo se OGLASIO brat preminulog rukometaša! Njegove REČI sve OBJAŠNJAVAJU!

Podeli vest

Mladi sportista je preminuo je u Severnoj Makedoniji, postojala su razna nagađanja o njegovom odlasku, a sada je ceo slučaj razrešen

Tokom jučerašnjeg dana, posle smrti Denisa Tota, oglasio se njegov brat Boris i emotivnim rečima se oprostio od njega.

Sada je Boris Tot otkrio je razloge smrti brata Denisa i naveo da ga niko nije pretukao, već da je umro od posledica srčanog udara.

- Može vas samo biti sramota zbog plasiranja dezinformacija u javnost i širenja laži radi skupljanja klikova. Denis je preminuo od srčanog udara, a ne od bilo kakvih fizičkih povreda, tuče i ostalih gluposti koje su tokom celog dana pisane. Sramota da na tuđoj nesreći gradite publicitet - napisao je Boris Tot, a preneli su hrvatski mediji.

Podsetimo, hrvatski rukometaš Denis Tot (27), preminuo je u Severnoj Makedoniji, nakon što je bio u komi.

Kružile su informacije da je on završio u bolnici, prema prvoj verziji je brutalno pretučen ispred jednog noćnog kluba, a prema drugoj je u pitanju srčani udar, što je sada i potvrđeno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marija

pre 2 godine

U prevodu, umro je od vakcine, kao i mnogi drugi mladi sportisti kod nas i u svetu. I ko će da odgovara za to?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija