• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.04.2022

15:48

NOVI PREOKRET! Uhapšene dve osobe zbog smrti Hrvata! Brat stradalog rukometaša SVE demantovao, a nesrećni mladić IPAK BIO PRETUČEN!

printscreen

Ostali sportovi

NOVI PREOKRET! Uhapšene dve osobe zbog smrti Hrvata! Brat stradalog rukometaša SVE demantovao, a nesrećni mladić IPAK BIO PRETUČEN!

Podeli vest

Mladi sportista Denis Tot preminuo je u Severnoj Makedoniji, postojala su razna nagađanja o njegovom odlasku, delovalo je da je ceo slučaj razrešen, a ponovo je došlo do preokreta

Tokom jučerašnjeg dana, posle smrti Denisa Tota, oglasio se njegov brat Boris i emotivnim rečima se oprostio od njega.

Ove subote je Boris Tot otkrio razloge smrti brata Denisa i naveo da ga niko nije pretukao, već da je umro od posledica srčanog udara.

Foto: printscreen

 

- Može vas samo biti sramota zbog plasiranja dezinformacija u javnost i širenja laži radi skupljanja klikova. Denis je preminuo od srčanog udara, a ne od bilo kakvih fizičkih povreda, tuče i ostalih gluposti koje su tokom celog dana pisane. Sramota da na tuđoj nesreći gradite publicitet - napisao je Boris Tot, a preneli su hrvatski mediji.

Ipak, smrt 27-godišnjeg hrvatskog rukometaša je posledica nasilja! Dve osobe su uhapšene, još jedna tražena, prenosi makedonska Telma. Lekari Sudske medicine razrešili su dileme u javnosti, nakon što je obdukcija pokazala da je udarac u glavu, odnosno povreda mozga razlog smrti, koji je preminuo je juče ujutru na klinici u Skoplju.

Foto: printscreen instagram

 

Potvrdu o tome, Telma je dobila i od skopskog tužilaštva, koji su već usmeno obavešteni i čekaju kompletnu dokumentaciju za otvaranje predmeta. Od dokaza će zavisiti kvalifikacija krivičnog dela, da li će se raditi o ubistvu ili nasilju sa smrtnim posledicama.

Umešane su tri osobe, od kojih su dve, momak i devojka, već privedene, a treća je u bekstvu. Za slučaj je obezbeđen i video snimak na kome se vidi da su sada pokojni i ostali učesnici tuče bili u istom društvu u noćnom klubu u parku. Kada su otišli, potukli su se, nakon čega je Tot pao u nesvest, a ostali su otišli. Telo mladog rukometaša video je jedan od zaposlenih u diskoteci i odmah je pozvao Hitnu pomoć.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Ubili mi unuka i uništili kuću"! "Crna udovica" naručila ubistvo muža, a sada se oglasio on: "Presudili su mu mučki, sa leđa"
Istraga u toku

"Ubili mi unuka i uništili kuću"! "Crna udovica" naručila ubistvo muža, a sada se oglasio on: "Presudili su mu mučki, sa leđa"

Telo Dejana P. (33) pronađeno je u zapaljenom automobilu u avgustu prošle godine u Majdanpeku. Iako se najpre mislilo da je nastradao u saobraćajnoj nesreći, tri meseca nakon istrage otkriveno je da je Dejan zapravo ubijen, a pojavile su se sumnje da je u zločin umešana njegova supruga Slađana P. (25) i dvojica mladića - S. M. (25) i maloletnik (17).

01.05.2024

16:18

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15