• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.04.2022

21:26

SRPSKI HEROJ MILOSAVLJEV! Hvala svima, ovo je NEVEROVATNO!

Ostali sportovi

SRPSKI HEROJ MILOSAVLJEV! Hvala svima, ovo je NEVEROVATNO!

Podeli vest

Rukometna reprezentacija Srbije plasirala se na Svetsko prvenstvo 2023. godine, pošto je danas u Kragujevcu pobedila selekciju Slovenije sa 23:20 (10:8), u revanš utakmici baraža

Srbija je pre tri dana, u prvom meču baraža odigranom u Celju, slavila sa 34:31. Najefikasniji u redovima Srbije bili su Nemanja Ilić i Bogdan Radivojević sa po četiri gola, dok su po tri postigli Jovica Nikolić, Mijajlo Marsenić i Petar Đorđić.

Ipak, poseban doprinos dao je golman Dejan Milosavljev. 

- Hvala svima koji su verovali u nas u ovih sedam dana. Atmosfera u dvorani u Kragujevcu je bila neverovatna. Navijači su nas podržali i ulili nam dodatno samopouzdanje. Znali smo da je Slovenija u Top 10 reprezentacija na svetu. Iznenadili smo je u prvom meču u Celju. Znali samo da će biti teže u revanšu. Slovenci imaju dobrog trenera, vrhunske igrače koji brane boje najboljih klubova na svetu - rekao je Milosavljev posle utakmice. 

Iako je Srbija tokom utakmice u Kragujevcu imala nekoliko loših momenata, Slovenci nisu uspeli da slome moral naše ekipe i okrenu meč u svoju korist. 

Foto: Starsportphoto

- Srećan sam zbog plasmana na Svetsko prvenstvo. Nije Slovenija uspela da nas prelomi. Zrelo smo odigrali i u napadu i u odbrani, kada je bilo najvažnije. Hvala svima u stručnom štabu, Toniju... Nadam se da će nas u budućnosti zaobići povrede i da ćemo biti još bolji - dodao je fantastički golman. 

Jedan od najboljih aktera dvomeča sa Slovencima istakao je važnost ove utakmice i dodatni motiv koji su imali svi reprezentativci pred 4.000 navijača. 

- Došao sam danas da poginem. Imao sam neki dodatni motiv. Ni sam ne znam šta mi se to dogodilo. Želeo sam puno. Drago mi je što sam dao doprinos. Srećan sma što igram sa ovim momcima - podvukao je Milosavljev. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija