• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.04.2022

11:15

ZASTRAŠUJUĆE! UNAKAZIO GA JE OD BATINA, pa poslao u bolnicu! (VIDEO)

printscreen

Ostali sportovi

ZASTRAŠUJUĆE! UNAKAZIO GA JE OD BATINA, pa poslao u bolnicu! (VIDEO)

Podeli vest

Američki bokser Erol Spens Džunior nastavlja da dominira u ringu

Erol Spens Džunior je posle pobede nad Jordenisom Jugasom ujedinio pojaseve velter kategorije. On sada ima 28 pobeda iz isto toliko borbi, a Jugas je pao u 10. rundi kada je Spens tehničkim nokautom proglašen pobednikom.

Imao je 216 pogođenih udaraca Erol Spens, a s druge strane samo 96 Jordenis Jugas. Spens je ukupno uputio 784 udaraca i imao uspešnost od 24 odsto, dok je Jugas imao 541 udarac i 18 odsto uspešnosti.

- Svi znate koga hoću sledećeg. Hoću Terensa Kraforda. To je borba koju želim, to je ono što svi hoće. Terense, dolazim po je***i pojas -  rekao je Spens posle meča.

Spens je u trenutku zaustavljanja imao prednost od svih sudija (88-82, 88-83 i 88-82), i čak dvojica sudija su mu dala 10-8 u osmoj rundi. 

Zbog velikog otoka na desnom oku Jugas nije smeo da nastavi meč, doktoru su mu zbog toga savetovali da prekine borbu.

On je nakon svega prebačen u bolnicu u Teksasu kako bi se obavili svi neophodni pregledi i njegovo zdravlje ne bude ugroženo.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija