• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.N.

20.04.2022

13:56

Aleksandar Kukolj trenira u Kikindi pred Evropsko prvenstvo: Bilo bi dobro da imamo više ovakvih kampova!

V.N.

Ostali sportovi

Aleksandar Kukolj trenira u Kikindi pred Evropsko prvenstvo: Bilo bi dobro da imamo više ovakvih kampova!

Podeli vest

Aleksandar Kukolj, jedan od najboljih srpskih džudista, trenira u Kikindi pred Evropsko prvenstvo

U okviru 37. Međunarodnog džudo turnira koji je počeo u nedelju u SC "Jezero", u organizaciji Džudo kluba „Partizan“, danas je počeo trening kamp na kome učestvuje oko 250 najboljih džudista iz regiona i Evrope.

Kamp u Kikingu oduševio Kukolja

Foto: V.N.

 

 

Među njima je i Aleksandar Kukolj, jedan od naših najuspešnijih džudista koj nastupa za „Radnički“ iz Beograda. Pored brojnih zapaženih rezultata i osvojenih odličja, Kukolj je na Evropskom prvenstvu 2017. godine osvojio i istorijsku zlatnu medalju za srpski džudo na Evropskim prvenstvima.

Foto: V.N.

Aleksandar Kukolj

- Ovaj trening kamp ne samo da znači meni, nego je apsolutno važan za ceo džudo sport u Srbiji. Bilo bi dobro da imamo više ovakvih kampova, ali se nadam će ih biti. Pripreme za Evropsko prvenstvo su u samom finišu i ovde je nas nekoliko koji ćemo tamo učestvovati, što dosta govori i o tome šta mislimo o ovom kampu i koliko je važan za nas sportiste - naglasio je Aleksandar Kukolj koji je već nekoliko puta bio u Kikindi od 2007. godine, kada je kao perspektivan kadet učestvovao na Međunarodnom džudo turniru.

Posle tri godine pauze, ovo je veliki događaj za Kikindu, koji je organizovan na evropskom nivou- istakao je sportski direktor Džudo kluba „Partizan“, Svetislav Vukmirica.

- Od 2005. godine organizujemo trening kamp i mogu da kažem da je svaki put sve kvaliteniji. Cilj nam je da organizaciju podignemo za još jednu lestvicu i verujem da ćemo u tome i uspeti-rekao je Vukmirica.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija