• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.04.2022

22:11

SUDAR EVROPSKOG I OLIMPIJSKOG ŠAMPIONA VEĆ U GRUPI! Paklen žreb za DELFINE!

Reuters/Gonzalo Fuentes

Ostali sportovi

SUDAR EVROPSKOG I OLIMPIJSKOG ŠAMPIONA VEĆ U GRUPI! Paklen žreb za DELFINE!

Podeli vest

Vaterpolisti Srbije saznali rivale na Evropskom prvenstvu

Paklena godine očekuje vaterpoliste Srbije! Delfini su nakon osvojenih Olimpijskih igara promenili gotovo kompletan sastav, ali selekcija Dejana Savića sprema se za dva velika takmičenja i napade na titule svetskog i evropskog prvaka. 

Vaterpolisti Srbije će u narednom periodu nastupati na Svetskom prvenstvu, a potom i na šampionatu Starog kontinenta koje će se igrati u Splitu. Nakon današnjeg žreba, Delfini su saznali svoje rivale, a na startu takmičenja očekuje ih duel protiv Slovenaca. 

Srbija će u drugom kolu igrati protiv Izraela, dok je za poslednju utakmicu u grupnoj fazi zakazan vaterpolo klasik! Sastaće se olimpijski i evropski prvak, Srbija i Mađarska! 

Foto: reuters

Evropsko prvenstvo u Splitu na programu je od 27. avgusta do 10. septembra. Pored duela Srbije i Mađarske, derbi grupne faze će bez dileme biti susret Crne Gore i Italije. Domaćin je smešten u grupu sa Maltom, Francuskom i Grčkom. 

Delfini su u periodu od 2012. do 2018. osvojili četiri evropske krune - bili najbolji u Holandiji, Mađarskoj, Srbiji i Španiji - a na prethodnom Evropskom prvenstvu zauzeli su peto mesto. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)
Live TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)

Navikli smo na dvostruke aršine prema našoj zemlji. Hoće li uopšte doći do odgovora UEFA na vređanje Srba na stadionu utakmice između Hrvatske i Albanije. Na ovu temu, u emisiji "Info jutro" govorili su prof. dr Boris Bratina, sa Univerziteta u Kosovskoj Mitrovici i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM. Naknadno je u emisiju došao i Aleksandar Kovačević, ekspert za energetiku koji je komentarisao nestanak struje u regionu.

22.06.2024

09:32

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija