• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.05.2022

20:46

STAJLING ĆE GA SKUPO KOŠTATI! Hamilton dobija zabranu trkanja u F1?!

Tanjug

Ostali sportovi

STAJLING ĆE GA SKUPO KOŠTATI! Hamilton dobija zabranu trkanja u F1?!

Podeli vest

Britanac i veliki šampion Formule 1 Luis Hamilton mogao bi da bude odstranjen iz trke za Veliku nagradu Monaka ukoliko ne postupi prema pravilima

Potencijalna zabrana je vrlo verovatna zbog onoga što Hamilton ima na sebi, a nije dozvoljeno prema pravilima FIA.

 

 

Britanac je pisao molbu organizatorima da  se "smiluj" zbog njegovog nakita, posebno onom permanentnom, ali će, kako stvari stoje, moraće da popusti do kraja meseca i trke u Kneževini.

- Mislim da je nepotrebno uopšte baviti se ovim. Ja sam ovde kako bih bio saveznik ovog sporta. Imamo veće probleme sa kojima moramo da se borimo- izjavio je nedavno Hamilton na pres konferenciji na koju je došao sa osam prstenova, tri sata, četiri ogrlice i dve minđuše.

Višestruki šampion je istakao da ne može da ukloni svoje minđuše i prsten u nosu, koje nosi i dok se nalazi u bolidu tokom trka.

 

 

 

- Skinuo je minđuše, ali ne može da izvadi pirsing iz nosa i mislilo se da će proći kroz manju medicinsku proceduru kako bi to uradio. Međutim, sada, nakon što je dobio dve trke 'fore' (Majami i Barselona), da to neće uraditi. On to ne želi i ne misli da je nešto sa čime bi FIA trebalo da se bavi, tako da izgleda da se rat između Hamiltona i FIA nastavlja- naveo je novinar "Skaj sporta", Kravic i zapitao se da li će Hamilton samo plaćati kazne koje bude dobio u Monaku i narednim trkama. On takođe ističe mogućnost da FIA pravila primeni na najstroži mogući način.

Foto: Tanjug

 

- Hamilton je rekao da će platiti sve kazne koje dobije, ali nije tako jednostavno. Ako FIA odluči, oni mogu da zabrane Hamiltonu da uopšte izađe iz pit-lejna na početku treninga u petak. Zbog toga ova situacija može da postane izuzetno gadna za trku do dve- dodao je Kravic.

Prvi čovek Mercedesa Toto Volf veruje da će FIA i Luis pronaći "dobro rešenje".

- Bilo potrebno je da se otvori dijalog između Luisa i Mohameda (bin Sulajema, predsednika FIA). Jasno je da su pravila tu da bi zaštitila vozače, ali nama su potrebni i raznovrsnost i način da se izrazite, a znamo da je ovo bitno Luisu. Bez ulaska u detalje i toga gde bi pirsing trebalo da ostane ili ne, ja sam siguran da će oni doći do dogovora- objasnio je Volf.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija