• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

27.05.2022

16:55

BERNI EKLSTON SE SPRDA: Nisam uhapšen, ovo sam uradio jer nisam imao nikakav publicitet!

reuters

Ostali sportovi

BERNI EKLSTON SE SPRDA: Nisam uhapšen, ovo sam uradio jer nisam imao nikakav publicitet!

Podeli vest

Bivši prvi čovek Formule 1 Berni Eklston tvrdi da nije bio uhapšen u Brazilu, uprkos tome što je u njegovom prtljagu pronađen neprijavljeni pištolj

Brazilska policija je objavila da je Eklston uhapšen u sredu uveče na aerodromu u mestu Kampinjas, pošto je u njegovom prtljagu skenirano vatreno oružje.

- Nikada nisam bio uhapšen. Bio je to blesavi mali incident. U poslednje vreme nisam imao nikakav publicitet i mislio sam da bi trebalo da učinim nešto da ga dobijem - rekao je bivši prvi čovek F1, koji je potvrdio da je morao da plati kauciju od 6.060 reala (1.260 dolara) pre nego što mu je dopušteno da napusti Brazil.

Foto: reuters

Eklston kaže da nije uhapšen

- Hteli su da to platim u lokalnoj valuti, koju nikada nisam imao. Onda se dogodila još jedna drama u pokušaju da se pronađe novac. Napuštao sam zemlju, nisam imao lokalni novac. Bila je to prava drama, nepotrebna, ni zbog čega - dodao je on.

Eklston se trenutno sa porodicom nalazi u Portugaliji.

- Taj pištolj sam kupio od mehaničara Formule 1 u Brazilu pre mnogo godina, bez municije. To je trebalo da bude sredstvo odvraćanja. Rekli su da mi je potrebno nešto ovakvo. Moglo bi da upali ako bi neko pokušao da te opljačka ili nešto slično. Zbog toga sam kupio pištolj od tog "tipa - istakao je Eklston.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje! (VIDEO)
Live TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje! (VIDEO)

U Ukrajinu stigao treći Patriot iz Nemačke. Putin dočekao Orbana u Kremlju. Steže se obruč oko Srbije! Šta stoji iza NATO izviđačkih aktivnosti u našoj zemlji. Na ovu i druge važne teme u emisiji "Rat uživo" govorili su Svetislav Lutovac, stručnjak za bezbednost i kontraterorizam i pukovnik Milorad Đošić. Uživo u program putem vajber uključenja javio se novinar i ratni reporter Igor Damnjanović koji je komentarisao trenutnu situaciju na ukrajinskom frontu. Politikolog Andrea Lović javio se uživo u program gde je komentarisao situaciju u Velikoj Britaniji nakon pobede laburista na izborima.

05.07.2024

19:52

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija