• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.06.2022

16:24

SLEDI FINALNI OBRAČUN! Završene BORBE za plasman na Fajnal-ejtu Lige šampiona! Evo ko je peti, a ko sedmi u Beogadu!

Ostali sportovi

SLEDI FINALNI OBRAČUN! Završene BORBE za plasman na Fajnal-ejtu Lige šampiona! Evo ko je peti, a ko sedmi u Beogadu!

Podeli vest

Vaterpolisti Barselonete osvojili su peto mesto na završnom turniru Lige šampiona u Beogradu, pošto su pobedili Hanover sa 12:10 (0:2, 3:2, 6:2, 3:4).

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Alehandro Bustos sa četiri postignuta gola, dok su po dva dodali Martin Famera, Alberto Munaris i Mark Larumbe.

U timu Hanovera bolji od ostalih bili su Ivan Nagajev sa četiri i Petar Muslim sa tri gola.

Sa druge strane, sedmo mesto na fajnal-ejtu u Beogradu je ranije danas osvojila ekipa Marselja, koja je pobedila dubrovački Jug sa 15:13 (4:3, 2:4, 4:3, 5:3).

Jug je imao vođstvo od dva gola prednosti tokom druge četvrtine, a vodio je i početkom poslednje četvrtine sa 11:10.

Ipak, Marselj je odigrao mnogo bolje u poslednja četiri minuta, kada su postigli tri uzastopna gola, a uspeli su da sačuvaju svoju mrežu i tako zasluženo upišu prvi trijumf na Fajnal-ejtu.

Ante Vukićević je sa četiri gola bio najefikasniji kod pobednika, dok se u redovima Juga istakao Konstatinos Kakaris sa pet pogodaka.

U meču za treće mesto sastaće se italijanska Breša i mađarski Ferencvaroš, dok će se za titulu prvaka Evrope od 19.30 na bazenu "11. april" boriti vaterpolisti Novog Beograda i Pro Reka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija