• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: BETA

18.06.2022

23:00

SRBIJA SLAVILA U PRIPREMAMA ZA MEDITERANSKE IGRE! Orlovi opet OKRENULI Turke!

Ostali sportovi

SRBIJA SLAVILA U PRIPREMAMA ZA MEDITERANSKE IGRE! Orlovi opet OKRENULI Turke!

Podeli vest

Muška odbojkaška mediteranska reprezentacija Srbije ponovo je pobedila Tursku u Beogradu sa 3:1 (22:25, 25:16, 25:23, 25:13), u drugom prijateljskom meču istih rivala, uoči Mediteranskih igara

Srbija je u hali "Slodes" do pobede stigla posle sat i 39 minuta igre.

Kao i u prvom kontrolnom meču istih protivnika koji je odigran u subotu, srpski odbojkaši su do trijumfa došli preokretom.

Najbolji kod Srbije bio je Božidar Vučićević sa 19 poena, a pratili su ga Aleksandar Stefanović i Lazar Bajandić sa po 13, Luka Tadić sa 12 i Aleksa Batak i Andrej Rudić sa po 10 poena.

Foto: Starsportphoto

Božidar Vučićević (levo) bio je najefikasniji protiv Turske

Kod Turske bolji od ostalih bio je Enaboifi Ogbai Čan sa 16 poena.

Po završetku utakmice Srbija i Turska su odigrale još jedan set koji je pripao Turskoj sa 15:13, posle 12 minuta igre.

Muška mediteranska reprezentacija Srbije igraće na Mediteranskim igrama u C grupi sa Španijom Hrvatskom i Tunisom, dok će Turska igrati u B grupi sa Grčkom, Alžirom i Francuskom.

Mediteranske igre će se održati od 25. juna do 5. jula u Oranu, u Alžiru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija