• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.06.2022

23:00

PONOS JE JAČI OD SVAKE POBEDE! Srpski odbojkaši ODBILI da igraju protiv LAŽNE države!

printscreen instagram

Ostali sportovi

PONOS JE JAČI OD SVAKE POBEDE! Srpski odbojkaši ODBILI da igraju protiv LAŽNE države!

Podeli vest

Srpski reprezentativci u odbojci na pesku Marko Makarić i Vukašin Rajković nisu želeli da igraju protiv tzv. Kosova

Marko Makarić i Vukašin Rajković članovi srpskog tima u odbojci na pesku odustao je od jednog turnira, pošto je trebalo da se sastane sa ekipom koja predstavlja tzv. Kosovo.

Njih dvojica su odlučili da ne žele da izađu na crtu pomenutim rivalima, pa su na kraju zauzeli devetu poziciju na takmičenju.

Foto: printscreen instagram

saopštenje naših takmičara

- Nažalost ovo je kraj takmičenja za nas zato što sutra ne možemo da izađemo na teren protiv tzv. reprezentacije Kosova. Takmičenje završavamo ponosno na devetom mestu, jer za nas Kosovo je Srbija - navodi se na storiju zvaničnog Instagram profila njihovog tima.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Danas se u Republici Srbiji i u drugim zemljama podunavskog sliva jubilarni dvadeseti put obeležava manifestacija „Dan Dunava“
Društvo

Danas se u Republici Srbiji i u drugim zemljama podunavskog sliva jubilarni dvadeseti put obeležava manifestacija „Dan Dunava“

Povodom dvadesetog obeležavanja međunarodnog dana Dunava, na teritoriji Republike Srbije i drugih podunavskih zemalja održava se niz manifestacija, radionica i festivala koji imaju za cilj da skrenu pažnju i podignu svest o važnosti drugog sliva Evrope. Reka Dunav prolazi kroz četrnaest zemalja u kojima živi preko 80 miliona ljudi kao i četiri evropske prestonice, Beč, Bratislavu, Budimpeštu i Beograd.

29.06.2024

13:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija