• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.06.2022

17:45

SELEKTOR HRVATA PRED BALKANSKI DERBI: Srbija je protivnik po meri, verujem u pobedu!

reuters

Ostali sportovi

SELEKTOR HRVATA PRED BALKANSKI DERBI: Srbija je protivnik po meri, verujem u pobedu!

Podeli vest

Reprezentacija Hrvatske u vaterpolu pobedila je Gruziju u osmini finala Svetskog prvenstva rezultatom 13:7 i zakazala meč sa Srbijom

Sjajnom igrom je Hrvatska najavila balkanski derbi. Srbi će prvi put za razliku od Hrvata igrati na bazenu “Alfred Hajoš”. Selektor našeg rivala svestan je koliko će meč sa Srbijom

- Nijedna utakmica se ne može rešiti na početku. Mislim da smo pokazali jednu dobru igru, čvrstinu i idemo dalje. Sledeći rival je Srbija i biće mnogo teže nego danas. Rekao bih da je protivnik po meri i ja bih da uživamo u jednom pravom sportskom meču- rekao je Ivica Tucak.

Foto: Tanjug

 

 

Selektor Hrvatske uveren je da će njegovi puleni, kao u grupnoj fazi Olimpijskih igara u Tokiju, biti bolje od Delfina i otići u brobu za medalje.  

Foto: Tanjug

 

- Bezbolna smena neće biti nikome, kada bi to bilo bezbolno u sportu onda bi svi menjali preko noći. I mi i oni u izmenjenom sastavu, i mi i oni i dalje jaki. Spremićemo se za tu utakmicu koliko god možemo. Verujem da ćemo odigrati dobro i da ćemo pobediti. To je moja želja- zaključio je Tucak.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija