• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.07.2022

18:03

SELEKTOR SAVIĆ GRMI UPRKOS POBEDI! Igra nije ZADOVOLJAVAJUĆA! Okrenuli smo NOVI LIST!

Ostali sportovi

SELEKTOR SAVIĆ GRMI UPRKOS POBEDI! Igra nije ZADOVOLJAVAJUĆA! Okrenuli smo NOVI LIST!

Podeli vest

Vaterpolo reprezentacija Srbije je pobedila Crnu Goru u meču za razigravanje od 5. do 8. mesta, pa će se boriti za petu poziciju na Svetskom prvenstvu u Mađarskoj

Izabranici Dejana Savića savladali su Ajkule rezultatom 10:7 (2:2, 3:2, 3:2, 2:1), dok je prvi finalista selekcija Italije koja je pobedila Grčku.

Junaci trijumfa Delfina bili su Nikola Jakšić i Strahinja Rašović, dok su srpski vaterpolisti boljom igrom u trećoj i poslednjoj četvrtini prelomili meč, kada su pobegli na tri gola više.

Selektor Savić nije imao lepe reči posle novog trijumfa na Svetskom šampionatu, ali je naglasio da se samo pobeda piše.

- Pitanje je koliko se ekipa povratila, nema veze rezultat i to što smo pobedili. Definitivno igra nije bila na zadovoljavajućem nivou, sigurno da su ovakve utakmice teške. Pobedi uvek  ekipa koja se brže oporavila  od šoka u četvrtfinalu. U svakom slučaju zanimljiva utakmica - rekao je Savić i nastavio:

Foto: Tanjug

Nikola Jakšić

- Posle prve dve četvrtine smo malo stisli odbranu, odvojili smo se i to je bilo to. Svako mesto je bitno, nije isto biti pet ili sedmi. Možemo da nastavimo u nekom ritmu da stičemo iskustvo i da se spremamo za ono to nas očekuje krajem leta. Posle poraza u četvrfinalu, okrenuli smo novi list - istakao je selektor Srbije Dejan Savić.

Najbolji igrač meča bio je Nikola Jakšić, as Novog Beograda.

- Draga pobeda posle poraza u četvrtfinalu. Odigrali smo daleko bolje u  odbrani, primili smo samo jedan gol iz pozicionog napada. Nije isto kada primite sedam ili 14 golova. Tu se videla razlika, igraćemo mi još bolje - kaže Jakšić.

Španija i Hrvatska odlučivaće o drugom finalisti, dok će rival Srbije u borbi za peto mesto biti bolji iz duela Mađarska - SAD, dok poraženi ide na megdan Crnoj Gori u meču za sedmu poziciju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija