• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.07.2022

15:15

SLOMIO VRAT! Strava i užas na Tur de Fransu! Biciklista umalo poginuo (VIDEO)

Reuters

Ostali sportovi

SLOMIO VRAT! Strava i užas na Tur de Fransu! Biciklista umalo poginuo (VIDEO)

Podeli vest

Biciklista Danijel Os polomio je vrat na Tur de Fransu pošto je udario u navijača tokom etape koja je vožena u četvrtak.

Od udara navijač je pao na zemlju, dok je vozač odbačen sa svog bicikla isprod drugog takmičara, koji je takođe pao na kaldrmu.

Osov tim otkrio je težinu povrede nakon što je urađen skener.

- Dodatni pregledi otkrili su prelom vratnog pršljena koji je zahtevao imobilizaciju narednih nekoliko sedmica. Danijel Os je zbog toga primoran da napusti Tur de Frans. Cela ekipa ti želi dobar oporavak Danijele - poručili su iz njegove ekipe.

Drugi vozač koji je pao usled sudara, Majkl Gogl, slomio je ključnu kost i karlicu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija