• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.07.2022

14:29

IVANA NAPADA NOVU MEDALJU! Srbija sa tri atletičara: POČINJE SVETSKO PRVENSTVO U JUDŽINU!

Starsportphoto©

Ostali sportovi

IVANA NAPADA NOVU MEDALJU! Srbija sa tri atletičara: POČINJE SVETSKO PRVENSTVO U JUDŽINU!

Podeli vest

Svetsko atletsko prvenstvo na otvorenom počinje danas u američkom gradu Judžinu, u državi Oregon, a tim Srbije predvodiće najbolja srpska atletičarka Ivana Vuleta

Uz aktuelnu dvoransku šampionku sveta u skoku udalj u istoj disciplini nastupiće i mlada Milica Gardašević, a treći predstavnik Srbije u Judžinu biće Boško Kijanović, koji je državni rekorder u disciplini 400 metara.

Iako je još cetvoro reprezentativaca Srbije ostvarilo norme i plasman na rang listi za Svetsko prvenstvo u Oregonu, a to su: Armin Sinančević, Asmir Kolašinac, Angelina Topić i Adriana Vilagoš, oni neće putovati u Ameriku.

Kolašinac i Sinančević su svoj fokus usmerili ka Evropskom prvenstvu koje se održava u avgustu u Minhenu, dok će se Topićeva i Vilagoš takmičiti na Svetskom prvenstvu za starije juniorke u Kaliju od 1. do 6. avgusta.

Foto: printscreen

 

Raspored srpskih takmičara na Svetskom prvenstvu (15-24. jula):

17. jul (20.05) - 400m kvalifikacije - Boško Kijanović

20. jul (04.15) - 400m polufinale - Boško Kijanović

22. jul (04.35) - 400m finale - Boško Kijanović

23. jul (21.00) - skok udalj kvalifikacije - Ivana Vuleta i Milica Gardašević

24.07. (02.50) - skok udalj finale - Ivana Vuleta i Milica Gardašević


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona
Politika

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona

Potpredsednik vlade i ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas u Vašingtonu da je imao odličan sastanak sa predstavnicima Konstituence u MMF koju predvodi Švajcarska i istakao da srpska ekonomija raste i da se očekuje da privredni rast Srbije u prvom kvartalu bude 4,3 ili 4,4 odsto, kao i da javni dug naše zemlje trenutno iznosi 47,6 odsto BDP-a.

18.04.2024

17:03

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija