• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.07.2022

09:43

SELEKTOR SRBIJE ZAPLAKAO POSLE MEDALJE: Znam da smo pravi narod, sve vas volimo... (VIDEO)

printscreen

Ostali sportovi

SELEKTOR SRBIJE ZAPLAKAO POSLE MEDALJE: Znam da smo pravi narod, sve vas volimo... (VIDEO)

Podeli vest

Juniorska reprezentacija Srbije osvojila je bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u Portugalu

Mladi rukometaši Srbije napravili su veliki uspeh pobedom protiv Švedske u meču za odličje – 30:26 i pokazali da ne moramo da brinemo za budućnost rukometa. 

Selektor Srbije plakao

Posle meča, selektor Đorđe Teodorović govorio je pod snažnim emocijama.

Pun sam emocije, ne znam šta da kažem - kazao je seklektor na početku intervjua i nastavio:

- Odigrati ovakvu utakmicu protiv jedne tako jake Švedske, dva puta ih nadigrati u sedam dana to je zaista nenormalan kvalitet koji ova ekipa ima. Igrači su sjajni. Bila je takva grupa da je nemoguće ne napraviti uspeh. Moram da se zahvalim svima onima koji su bili uz nas. Ne samo u toku ovog prvenstva da su nas bodrili, nego svi oni koji su uložili rad da bi ova ekipa izgledala ovako. Počelo je sa klubovima gde su igrači trenirali mukotrpno, svakodnevno.... Njihovi treneri, stručni štabovi, saigrači, administracije, učinili su da se oni osećaju nadmoćno. I na kraju osećaj da mogu da se nose sa svim. Tu je bio Savez koji je pružio neverovatne uslove, verovali su u ovu ekipu i shvatili da nas šalju na neku posebnu misiju i onog momenta kada smo zakoračili na tlo Španije i osetili podršku Španaca bilo nam je jasno da možemo nešto veliko da napravimo. 

Foto: printscreen

Đorđe Teodorović selektor Srbije

- To što Savez radi u ovom momentu je zaista za svaku pohvalu. Mediteranci i mediteranke su uzeli bronzu, evo i sada i juniori bronzu na Evropskom prvenstvu i nadam se da će i kadeti na njihovom Evropskom prvenstvu učiniti isti ovakav podvig i da se Srbija konačno vrati na ono mesto koje joj pripada u rukometu. Probudila se i javnost, osetili smo neverovatnu podršku. RTS ili država je prepoznala da treba da prenosi ove utakmice. Da vidi kako jedna mala grupa Srba kada je organizovana, kada želi uspeh, ko god joj izađe kao protivnik, može da predstavi našu zemlju na najbolji način. Evo "tuku" me emocije, znam da smo pravi narod, sve vas volimo - poručio je kroz suze selektor Srbije .

 

 

 

U istorijskom trijumfu učestvovali su ovi igrači: Mrdović (9 odbrana), Simić 1, Kos 8, Mirković, Tasić, M. Dodić 5, Podunavac, Šmigić 4, Čabrilo, Stamenković, S. Dodić 3, Barbatesković, Predović , Rogan 5, Stanisavljević 4, Zekić (3 odbrane)

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!
Politika

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!

Savet za nacionalnu bezbednost Republike Srbije mora hitno da reaguje i donese nova ovlašćenja službama bezbednosti po pitanju njihovih nadležnosti, organizacije i reagovanja, saopštio je danas prof dr Miroslav Bjegović specijalista za terorizam i organizovani kriminal i savetnik predsednika Vlade za nacionalnu bezbednost.

29.06.2024

20:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija