• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.08.2022

10:08

GROMADI SE SMEJE CEO SVET! Hvalio se da je najjači na planeti, pa se obrukao za sve pare! (VIDEO)

printscreen

Ostali sportovi

GROMADI SE SMEJE CEO SVET! Hvalio se da je najjači na planeti, pa se obrukao za sve pare! (VIDEO)

Podeli vest

Sadžad Garibi, poznatiji kao iranski Hulk, samouvereno tvrdi da je najjači čovek sveta. Ipak, nakon što je dobio ozbiljne batine na svom debiju u ringu, izgleda da će u narednom periodu držati jezik za zubima

Rival Garibija bio je Djumanov Almat Bakitovič, koji je u borilačkom svetu poznatiji kao "Kazačka gorila". Iako je meč bio poprilično smešan, jer su borci bili u očajnoj formi, Bakitovič je na kraju savldao Iranca nokautom u meču koji ovaj nikada neće zaboraviti!

 

 

Očigledno je da su oba rivala bila i te kako nespremna za ovaj meč, ali je Kazahstanac gotovo ceo susret dominirtao i naterao samoprozvanog najjačeg čoveka na svetu da traži tajm-aut već posle prvog minuta.

 

 

Počelo je ismevanja oba borca na društvenim mrežama, a tek nakon okršaja su mnogi uvideli da Iranski Hulk uopšte nije toliko jak.

Ovaj meč je postao predmet sprdnje, a Iranac je trebalo da se bori sa Englezom Martinom Fordom, ali se ipak sastao sa Kazahstancem.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija