• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.N.

01.08.2022

12:51

DOMINACIJA! Ošto oko streličara “Apola”: Goran najbolji među 150 takmičara! (FOTO)

Streličarsko udruženje “Apolo”

Ostali sportovi

DOMINACIJA! Ošto oko streličara “Apola”: Goran najbolji među 150 takmičara! (FOTO)

Podeli vest

Goran Nedomački, takmičar Streličarskog udruženja “Apolo” iz Kikinde, osvojio je zlatnu medalju u seniorskoj kategoriji, u olimpik stilu, na 3D turniru koji je u nedelju održan u mestu Jazak

U konkurenciji 150 takmičara iz cele Srbije, Nedomački je trijumfovao u imitaciji lova i oštrim okom gađao 16 modela životinja sa različitih distanci i pozicija, u dva kruga, sa po dve strele.

- Takmičenje je bilo veoma fizički zahtevno, jer se održavalo na Fruškoj Gori - rekao je Nedomački.

Turnir u Jasku održan je u organizaciji Streličarskog udruženja TA Tican iz Vognja.

Foto: Streličarsko udruženje “Apolo”

 

Takmičari kikindskog Streličarskog udruženja “Apolo” poznati su po brojnim uspesima na turnirima širom Srbije. Jedan od poslednjih je i nastup 17. jula na otvorenom streličarskom 3D kupu Vojvodine, u organizaciji Streličarskog saveza Vojvodine i SK Target Crvenka.

- U pitanju je bio 3D turnir (imitacija lova). Gađalo se na 27 modela životinja sa različitih distanci i pozicija, a rariret je bio to, što je bilo postavljeno nekoliko pokretnih meta. Na takmičenju je nastupilo oko 60 takmičara iz cele Srbije. Svi takmičari našeg kluba koji su učestvovali na turniru okitili su se medaljama - rekao je Zaviša Lučić, trener SU “Apolo”.

Foto: Streličarsko udruženje “Apolo”

 

Pored Gorana Nedomačkog, koji je tada u stilu olimpijski luk osvojio zlatnu medalju, istim odličjem zasijala je i Sara Zamurović, a Snežana Zamurović okitila se zlatom u tradicionalnom luku. Ljubomir Zamurović osvojio je bronzu u stilu dugi luk.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija