• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

03.08.2022

00:10

ŽULJAJU GA PARE! Hamilton postao jedan od vlasnika NFL tima!

Tanjug/AP

Ostali sportovi

ŽULJAJU GA PARE! Hamilton postao jedan od vlasnika NFL tima!

Podeli vest

Novi vlasnik NFL franšize Denver Bronkosa, Rob Volton, potvrdio je danas da će jedan od vlasnika tima iz Kolorada biti i sedmostruki šampion sveta u Formuli 1 Luis Hamilton

- Oduševljeni smo što će ser Luis Hamilton, višestruki šampion Formule 1, biti deo naše vlasničke grupe. On je tokom svoje karijere demonstrirao da je takmičar i ima potrebne kvalitete da pomogne da naš tim postane pobednicki, a da se istovremeno bori za globalnu jednakost, uključujući i njegov sport. Biće vredna figura u čitavoj organizaciji Bronkosa- izjavio je Volton, a preneo ESPN.

Uz Hamiltona, u vlasničku strukturu Denver Bronkosa biće uključena i nekadašnja državna sekretarka SAD Kondoliza Rajs. Rob Volton postao je vlasnik Denver Bronkosa u junu za sumu od 4,65 milijardi dolara, što je rekordna vrednost neke američke franšize u svim sportovima.

Foto: Tanjug/AP

 



Prethodni rekord držali su Bruklin Netsi koji se takmiče u košarkaškoj NBA ligi, a 2019. godine prodati su za 3,2 milijarde dolara.

Rob Volton naslednik je čuvenog maloprodajnog lanca Volmart, a njegovo bogatstvo pročenjuje se na 62 milijarde dolara, što ga, prema Blumbergovom indeksu, čini 18. najbogatijim čovekom na planeti.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija