• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.08.2022

08:01

NAŠE ČUDO OD DETETA! Adriana se ogrnula SRPSKOM ZASTAVOM i slavila osvajanje zlatne medelje! (VIDEO)

printscreen

Ostali sportovi

NAŠE ČUDO OD DETETA! Adriana se ogrnula SRPSKOM ZASTAVOM i slavila osvajanje zlatne medelje! (VIDEO)

Podeli vest

Srpska atletičarka Adriana Vilagoš bacila je koplje 63,52 metara i osvojila novo svetsko zlato za juniore u Kaliju u Kolumbiji

Budućnost srpske atletike je svetla, Vilagoš će uskoro biti jedan od glavnih kandidata i za odličja u seniorskoj konkurenciji.  

Srpska zastava

Drugi put uzastopno postala je svetska šampionka u juniorskoj konkurenciji u bacanju koplja. Popravila je sopstveni rezultat sa Svetskog prvenstva u Keniji prošle godine kada je bacila 61.46.

To nije sve, Adriana je postavila je i Evropski rekord u U20 konkurenciji, novi nacionalni rekord i popravila lični rezultat. 

- Srećna sam, rekord šampionata, dva puta sam obarala lični rekord, ovo mi je bilo glavno takmičenje ove godine,  dobro smo odradili pripreme, nadala sam se dobrom rezultatu, ali baš i ne ovako dobroj seriji - rekla je oduševljena Adriana koja je ogrnuta zastavom Srbije slavila osjavanje novog zlata.

- Četiri puta preko 60 metara, probala sam i svetski rekord, ali je još malo falilo. Kada se sve skupi, jako sam srećna, bila je dobra atmosfera, pozdrav iz Kolumbije - poručila je Adriana.

Srebrnu medalju u Kolumbiji osvojila jeValentina Barios sa 57,84 metra, dok je bronza pripala Manueli Retundo sa 55,11 metara.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija