• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.08.2022

20:21

PUTINOVO OBRAĆANJE NACIJI! Predsednik Rusije ovako nešto ne radi svaki dan!

Tanjug/AP

Ostali sportovi

PUTINOVO OBRAĆANJE NACIJI! Predsednik Rusije ovako nešto ne radi svaki dan!

Podeli vest

Predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin danas je uputio pismo svim građanima Rusije, i to povodom praznika koji se u toj zemlji ove subote proslavlja.

Praznik je posvećen sportistima, a ruski predsednik je pismo objavio na svom zvaničnom sajtu.

U njemu je sportistima, ali i ostatku javnosti, poručio sledeće:

"Dragi prijatelji,

čestitam vam Dan fizičke kulture.

Ustanovljen još 1939, ovaj praznik ujedinjuje oko svojih zadataka i ciljeva ljude različitih godina, zanimnja, hobija, jer promoviše vrednosti fizičke kulture, zdravog i aktivnog životnog stila, osnovanja i razvoja sportskih kolektiva i dobrovoljnih sportskih društava, sekcija i krugova. I, naravno, sa pravom se ovaj praznik povezuje i sa masovnim nadmetanjima, javnim sportskim događajima, festivalima i paradama atletičara.

Foto: AP/Photo

Vladimir Putin

Dobro je što se danas te divne tradicije osnažuju i obogaćuju novim idejama i inicijativama. Sportska infrastrukutra u gradovima se popravlja, niču moderni stadioni, trening centri i mesta za rekreaciju, modernizuju se školske sale i igrališta, a nivo usavršavanja trenera i mentora je sve veći.

Ubeđen sam da se mora nastaviti sa tako širokim, svestranim pristupom sportu. Važno je da svako pronađe aktivnost koja mu prija i izabere neki sport.

Želim uspeh, sreću i sve najbolje svima, 

Vladimir Putin".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija