• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.08.2022

14:47

IVANINA MAJKA OTVORILA DUŠU! Vesna Španović OTKRILA pravu istinu o odnosu sa ćerkom! Posle svađe NISMO PRIČALE tri dana!

reuters Michaeta Rehle/printscreen

Ostali sportovi

IVANINA MAJKA OTVORILA DUŠU! Vesna Španović OTKRILA pravu istinu o odnosu sa ćerkom! Posle svađe NISMO PRIČALE tri dana!

Podeli vest

Srpska rekorderka Ivana Vuleta osvojila je zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u Minhenu, ali je zbog povrede propustila Dijamantsku ligu u Lozani

Vesna Španović, majka Ivane Vulete (devojačko Španović), pričala je otvoreno o svom odnosu sa ćerkom.

Vesna koja je takođe nekada bila atletičarka, predstavlja najveću podršku srpskoj rekorderki na zahtevnom profesionalnom putu.

Njih dve odlično komuniciraju, imaju sjajan odnos i retko se svađaju, ali je jedina njihova rasprava pretila da poljulja blistavo poverenje između majke i kćerke.

- Kada se Ivana vratila iz Rusije nije osvojila zlatnu medalju kako smo se nadali, ali kako sam ja uvek na nju i brata ponosna šta god da rade i kakve god uspehe da postižu rekla sam joj: "Super, odlično idemo dalje". Kao neko ko kada zacrta cilj ne odustaje pogledala me i upitala: "Šta je odlično, mogla sam bolje". Ja joj odgovorim: "Istina je da si mogla bolje, ali hajmo sad, imali smo povredu, prošli smo super"" - rekla je Vesna u jednoj emisiji, prenosi Blic.

Foto: Atletski savez Srbije

Ivana Vuleta

Međutim, došlo je do rasprave posle koje nekoliko dana nisu komunicirale.

- E tu smo se zakačile i tri dana nismo pričale - evocirala je uspomene Vesna Španović, na jednu od retkih svađa sa ćerkom Ivanom.

Istakla je potom Vesna da sada imaju sjajan odnos, kao i da predstavlja njen veliki oslonac u životu i karijeri.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija