• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.09.2022

23:59 >> 17:11

JEDAN OD NAJBOLJIH RVAČA U ISTORIJI PORUČIO: Žao mi je što Zvezda nije pobedila Monako! Uživao sam, a jedva čekam SP u Beogradu...

Reuters

Ostali sportovi

JEDAN OD NAJBOLJIH RVAČA U ISTORIJI PORUČIO: Žao mi je što Zvezda nije pobedila Monako! Uživao sam, a jedva čekam SP u Beogradu...

Podeli vest

Jedan od najboljih rvača svih vremena Kubanac Mihain Lopez doputovao je u Beograd gde će prisustvovati kongresu Svetske rvačke federacije, kao i Svetskom prvenstvu u glavnom gradu Srbije

U saopštenju Rvačkog saveza Srbije se navodi da će sutra biti organizovan redovni godišnji kongres Svetske rvačke federacije, kao i prijem novih članova u rvačku Kuću slavnih. Ovaj događaj će biti uvertira za Svetsko prvenstvo koje počinje u nedelju i trajaće do 18. septembra.

Lopez je promoter šampionata sveta. Slavni Kubanac je petostruki svetski šampion, a u bogatoj karijeri čak četiri puta uzastopno je osvajao zlato na Olimpijskim igrama u grčko-rimskom stilu. Brojni stručnjaci smatraju da je Kubanac najbolji rvač svih vremena.

Foto: Reuters

 



- Uživam u velikom gostoprimstvu izuzetno ljubaznih domaćina, mojih velikih sportskih prijatelja! Čast mi je i zadovoljstvo što sam izabran za promotera. Rvanje je moj život i veoma mi je drago što ću uživo moći da ispratim vrhunski rvački spektakl.

Lopez je sa mnogo komplimenata govorio i na račun organizatora SP.

- Obišao sam borilišta i zaista sam oduševljen. Dvorana ispunjava sve najviše standarde. Nadam se da će i publika doći u što većem broju i da ćemo u Beogradu uživati u sjajnim borbama - dodao je Lopez.

Foto: Reuters

 



Lopez je u društvu kolege sa strunjače i osvajača zlatne medalje sa Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru, Davora Štefaneka sinoć na stadionu "Rajko Mitić" pratio meč prvog kola grupe G fudbalske Lige Evrope između Crvene zvezde i Monaka, koji je završen pobedom gostiju 1:0.

- Atmosfera je bila zadivljujuća. Bio sam zaista očaran, jer tako nešto još nisam doživeo. Dugujem veliku zahvalnost Davoru, jer to je bio događaj za pamćenje i žao mi je što vaš klub nije pobedio - zaključio je Lopez.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama! (VIDEO)
Live TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama! (VIDEO)

Radomir Lazović iz Zeleno-levog fronta najavio je da bi deo opozicije mogao da donese alternativnu deklaraciju posvećenu obeležavanju navodnog genocida u Srebrenici. Lazović je osudio održavanje sednice Skupštine Srbije 11. jula jer je, kako kaže, to dan kada se obeležava sećanje na događaje u Srebrenici, a ne trenutak za usvajanje Svesrpske deklaracije. Na ovu šokantnu najavu reagovao je gost "Info jutra" publicista Darko Zlojutro.

05.07.2024

10:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija