• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.09.2022

11:44

Britanac poručio: FORMULA 1 BI ŽELELA DA DOĐE U SRBIJU! Kultard nije verovao šta ga je snašlo, a kada mu je OVO zasvirano na uvce, oduševio se! (VIDEO)

printscreen

Ostali sportovi

Britanac poručio: FORMULA 1 BI ŽELELA DA DOĐE U SRBIJU! Kultard nije verovao šta ga je snašlo, a kada mu je OVO zasvirano na uvce, oduševio se! (VIDEO)

Podeli vest

Čuveni britanski vozač Formule 1 Dejvid Kultard vozio je u subotu bolid "Red Bula" ulicama Beograda, što je prvi put posle 83 godine i tadašnjeg Gran-prija, da je "najbrži cirkus" stigao u glavni grad Srbije. Proslavljeni Kultard je uživao i u bolidu i van njega

Kultard, koji je tokom karijere zabeležio 13 pobeda, a 2001. godine bio vicešampiona sveta, vozio je, po kiši, uz glasnu podršku velikog broja posetilaca, trasom Studentski trg - Vasina - Trg Republike - Kolarčeva - Terazije i nazad u spektaklu "Red Bull Show Run".

Britanac je veče pre imao priliku da uživa u noćnom životu srpske prestonice, a ono što je doživeo u Skadarliji ostavilo ga je bez teskta! 

Sjajno je muzičar svirao violinu, a u jednom momentu je odsvirao Kultardu zvuk motora formule, a ovaj nije skidao osmeh sa lica!

 

 

 

Inače, na ovaj način Beograd je stao uz rame Dalasu, Tokiju, Meksiko Sitiju, Belfastu, Kopenhagenu, Džedi i drugim svetskim lokacijama na kojima je održan ovaj spektakl.

- Bilo je sjajno videti reakcije publike u Beogradu. Žao mi je zbog njih zbog kišovitog vremena, ali mislim da je Red Bul priredio fantastičan šou sa muzikom, ‘driftbrothers-ima’, motoristom i sa moje strane, bio je ovo jedan od najboljih događaja na kojima sam učestvovao! Upravo ste dokazali da biste mogli da napravite trku u samom centru grada. Ako postoji želja cele države da se napravi kompletna staza, siguran sam da bi Formula 1 želela da dođe u Srbiju- rekao  je Kultard za b92.

Pamte se njegovi dueli sa Mihaelom Šumaherom, posebno onaj sa Gran Prija Belgije kada je imao kontakt sa legendarnim Nemcem nakon kog Šumi nije završio trku, a onda je optužio Kultarda da je pokušao da ga ubije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija