• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.09.2022

23:35

OLIMPIJSKI KOMITET NAČINIO VAŽAN POTEZ! Još ŠESTORO SPORTISTA u programu Pariz 2024!

printscreen

Ostali sportovi

OLIMPIJSKI KOMITET NAČINIO VAŽAN POTEZ! Još ŠESTORO SPORTISTA u programu Pariz 2024!

Podeli vest

Olimpijski komitet Srbije (OKS) saopštio je da je na današnjoj sednici Izvršnog odbora u Olimpijskoj kući uvrstio šest novih sportista u Olimpijski program Pariz 2024, dok je 20 mladih sportista steklo je status za korišćenje Razvojnog programa

U Olimpijski program Pariz 2024 uvrštene su atletičarke Adriana Vilagoš i Angelina Topić, rvači Ali Fejzola Arsalan i Hetik Cabolov, kao i veslači u dubl skulu Aleksandar Beđik i Aleksandar Filipović.

Izvršni odbor OKS sastao se danas 13. put u Olimpijskom ciklusu Pariz 2024 i usvojio izveštaje šefa misije za Mediteranske igre Oran 2022. i za Evropski olimpijski festival mladih u Banjskoj Bistrici 2022.

Srpski sportisti osvojili su 13 zlatnih, sedam srebrnih i 11 bronzanih medalja na Mediteranskim igrama, dok su na Evropskom festivalu mladih osvojene dve zlatne, tri srebrne i jednu bronzanu medalju.

Letnje Olimpijske igre u Parizu održaće se od 26. jula do 11. avgusta 2024. godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija