• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.09.2022

19:42

ODRŽAN MALI SAJAM SPORTA! Štefanek: Da decu IZVEDEMO na pravi put!

Sportski savez Srbije

Ostali sportovi

ODRŽAN MALI SAJAM SPORTA! Štefanek: Da decu IZVEDEMO na pravi put!

Podeli vest

Ispred Opštine Vlasotince, u organizaciji Sportskog saveza Srbije, Ministarstva omladine i sporta, Sportskog saveza opštine Vlasotince i lokalne samouprave po prvi put održan je Mali sajam sporta

Prisutnima se na otvaranju najpre obratio predsednik opštine Vlasotinca Bratislav Petrović, a zatim i predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek.

Predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek uručio je na poklon Sportskom savezu opštine Vlasotince lopte koje će Sportski savez opštine Vlasotince u narednim danima podeliti školama.

Na sajmu je prisustvovao veliki broj dece gotovo iz svih škola sa teritorije opštine Vlasotince i imali su prilike da se upoznaju sa granama sporta koje su zastupljene u opštini kao i sa uspešnim klubovima i sportistima.

Predškolci su vežbali sa Savezom za predškolski sport u okviru projekta "Sport je važan da bi bio zdrav i snažan" dok su osnovci igrali fudbal, košarku,odbojku, šah, stoni tenis, vežbali gimnastiku, atletiku,kik boks...

Foto: Sportski savez Srbije

 

- Od opštine do opštine susrećemo se velikim brojem mališana željnih druženja i sporta. Tako je bilo i u Vlasotincu. Nasmejana lica deca mnogo govore, a nadam se samo da će svi oni voditi zdrav način života i trenirati neki sport. To je naša misija, da decu izvedemo na pravi put, svi zajedno i roditelji i učitelji i treneri. Deci želim da budu vredni i da dobro rade, a sutra će sigurno postati šampioni, neki u sportu, a neki u drugim oblastima. Sportski savez Srbije će biti tu da pomogne koliko je u našoj mogućnosti - rekao je Davor Štefanek.

Generalni sekretar SSS Goran Marinković najavio je nastavak ovakvih akcija.

- Ovo je još jedna akcija u nizu koju sprovodi Sportski savez opštine Vlasotince u saradnji sa Sportskim savezom Srbije. Pre Malog sajma sporta zajednički smo organizovali Seoske igre Sportskog saveza Srbije i regionalno finale akcije "Sport u policiji". Nadamo se da će kolege iz Vlasotinca nastaviti sa odličnim radom i u godinama koje dolaze i da ćemo još dugo uspešno sarađivati, a očekujemo da Mali sajam sporta postane tradicionalna manifestacija u Vlasotincu - istakao je generalni sekretar SSS Goran Marinković.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija