• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.10.2022

14:13

ISMEJAO RODŽERA I RAFU! Plačeš i držiš Nadala za ruku! Nikada to ne bih uradio

ap photo

Ostali sportovi

ISMEJAO RODŽERA I RAFU! Plačeš i držiš Nadala za ruku! Nikada to ne bih uradio

Podeli vest

Džon Higins, četvorostruki šampion sveta u snukeru, potkači je Rodžera Federera i Rafaela Nadala

Rodžer Federer nedavno je na Lever kupu odigrao poslednji meč u karijeri. Bilo je to emotivno veče za sve, ne samo za Rodžera koji je u jednom trenutku dok je plakao uhvatio za ruku Nadala. To je  Higinsu bilo smešno.

- Nisam sve gledao, ali ono što sam video bilo mi je malo bezveze. Rodžer je bio sjajan igrač i veliki šampion, ali držanje za ruku Nadala i plakanje, nikada to ne bih radio. Da li možete da zamislite da držim Ronija O'Salivena na njegovom poslednjem meču. To sigurno nećete gledati - istakao je Higins.

Foto: ap photo

 

U sveti snukera, često se Higins, O Saliven i Mark Vilijams porede sa velikom teniskom trojkom, koju čini još Novak Đoković. 

- Mislim da se Roni etablirao kao najveći svojom sedmom titulom prvaka sveta, ali svakako prijaju takva porđenja. Jedino što je naš vek trajanja malo duži, jer snuker iziskuje znatno manje fizičkih napora.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija