• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.10.2022

08:59

KREĆE ELIMINACIONA FAZA ZA NAŠE ODBOJKAŠICE! Srpkinje protiv Poljske igraju za polufinale SP!

beta

Ostali sportovi

KREĆE ELIMINACIONA FAZA ZA NAŠE ODBOJKAŠICE! Srpkinje protiv Poljske igraju za polufinale SP!

Podeli vest

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije danas (20.30, Sport klub 1) u Gljivicama igra protiv domaćina Poljske četvrtfinalni meč na Svetskom prvenstvu

Izabranice selektora Danijelea Santarelija dosad su ostvarile svih devet pobeda na najvećem takmičenju u godini, pa su veliki favoriti da se plasiraju u polufinale.

U slučaju trijumfa, što svi i očekuju, Srpkinje će se u polufinalu sastati sa boljim iz susreta SAD-Turska. Reč je o selekcijama koje je naša reprezentacija već pobedila na ovom turniru. Primač servisa Bojana Milenković veruje da će Srbija nastaviti sa sjajnim igrama i u večerašnjem četvrtfinalu protiv domaćina.

Foto: beta

 

- Verujem da će Poljska igrati bolje nego u našem prvom okršaju jer je ovo za njih najveći izazov dosad. Podrška navijača će im svakako mnogo značiti, ali mi znamo da se nosimo sa pritiskom. Potrebno je da odigramo našu prepoznatljivu igru - poručuje Bojana Milenković.

Prema rečima našeg libera Aleksandre Jegdić, Srbiju čeka najvažniji meč dosad na prvenstvu.

- Neće nam biti lako jer igramo pred svojim navijačima. Sistem takmičenja jeste nesvakidašnji, pošto za kratko vreme igramo sa istim protivnikom. Međutim, ne možemo ništa protiv toga, jedino sve to da prihvatimo i da na meču sa Poljskom prikažemo najbolju igru. Svaka od 14 devojaka je dala doprinos u dosadašnjoj fazi - kaže Aleksandra Jegdić.

SVETSKO PRVENSTVO

Četvrtfinale

Utorak

Italija - Kina 17.00
SAD - Turska 17.30
Brazil - Japan 20.00
Srbija - Poljska 20.30

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija