• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.10.2022

17:56

NINA JE REAGOVALA VRUĆE GLAVE, NAŠA VRATA SU JOJ OTVORENA! Nenad Borovčanin o odluci Radovanovićeve:  Savez se u to ne meša,  godinama smo joj pomagali!

printscreen

Ostali sportovi

NINA JE REAGOVALA VRUĆE GLAVE, NAŠA VRATA SU JOJ OTVORENA! Nenad Borovčanin o odluci Radovanovićeve: Savez se u to ne meša, godinama smo joj pomagali!

Podeli vest

Srpska bokserka Nina Radovanović odlučila je da više neće boksovati pod našom zastavom

Nina Radovanović je prošle godine predstavljala našu državu na Olimpijskim igrama u Tokiju. Dogurala je do četvrtfinala, tako da joj je nedostajala jedna pobeda da dođe do medalje.ž

Godinu dana kasnije, selektor reprezentacije Srbije odlučio da za nju nema mesta u timu za Evropskog prventsva, a nakon toga ona je odlučila da ne nastupa više pod  našom zastavom.

Foto: tanjug/ap photo

Nina Radovanović

Predsednik Bokserskog saveza Srbije, Nenad Borovčanin za Informer je dao izjavu povodom ovog slučaja.

- To je odluka selektora. Savez se u to ne meša. Ona je izgubila meč na prethodnom takmičenju, a zatim je odluka pala. Savez će joj uvek biti na raspolaganju, mi smo godinama bili uz nju, stipendirali je, pomogli smo joj da učestvuje na Olimpijskim igrama, dobila je specijalnu pozivnicu  i ostvarila je značajan rezultat - rekao je Borovčanin za Informer.

Predsednik Bokserskog saveza Srbije je istakao da je poslao poruku Nini Radovanović.

- Napisao sam joj da su joj naša vrata uvek otvorena. Bićemo  tu uz nju, a na njoj je da vredno trenira. Sve je to sport - kaže Borovčanin.

Foto: Starsportphoto

Dodao je Borovčanin i da veruje da je Nina Radovanović ishetreno reagovala.

- MIslim da je reagovala vruće glave, trebalo bi sačekati. Ne možete tek tako da promenite državu koju predstavljate. Mi joj želimo sve najbolje,  nadamo se da će  promeniti odluku - dodao je on.

Ma kraju je istakao da naša reprezentacija ima dosta kvalitetnih mladih devojaka koji su postigle dosta rezultata na bitnim takmičenjima.

- Sara Ćirković je evropska omladinska šampionka, AIBA ju je proglasila za najtalentovaniju mladu bokserku. Tu je još dosta devojaka koje su napravile sjajne rezultate i zaslužile su mesto u reprezentaciji -  završio je Borovčanin.

NINA NIJE BILA RASPOLOŽENA ZA RAZGOVOR

Informer je pozvao Ninu Radovanović za komentar, ali ona nije bila raspoležena za razgovor. Dodala je da je sve napisala u objavi i uputila nas na nadležene institucije.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 1 godinu

stoko jedna nije ona uopste reagovala vrucom glavom nego ste vi idioti e sad neka vam se ti tamo bore a ona ako bog da da ode za neku drugu zemlju da se bori i sve te neka nokautira ,bravo i treba da ides ,verovatno im nisi pare dala stoke masne idiotske

ratko

pre 1 godinu

sram te bilo zadrigli sutnuli ste je ko krpu , i ne vredjajte je za srbiju se borila a sad ste doveli vase pulenke i treba da ode ,nadam se da ce u drugoj zemlji imatoi vise postovanja od tebe zadrigli

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija