• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

12.10.2022

22:00

NEMA VIŠE - GOTOVO! Slavni as najavio KRAJ BLISTAVE KARIJERE!

Reuters

Ostali sportovi

NEMA VIŠE - GOTOVO! Slavni as najavio KRAJ BLISTAVE KARIJERE!

Podeli vest

Britanski biciklista Gerejnt Tomas nagovestio je da bi po isteku ugovora 2023. godine mogao da završi karijeru

Tomas je izjavio i da bi naredne godine mogao da propusti i Tur d'Frans, preneo je Jurosport.

Velšanin je u čuvenoj trci u Francuskoj pobedio 2018. godine, a godinu dana kasnije zauzeo je drugo mesto. Ove godine 36-godišnji biciklista bio je treći iza Jonasa Vingegarda i Tadeja Pogačara.

On je rekao da bi u poslednjoj godini ugovora sa ekipom Ineos Grenadirs, koja bi mogla da bude poslednja u njegovoj karijeri, mogao da se koncentriše na Điro d'Italija i druge trke.

Foto: Reuters

Gerejnt Tomas

- Moramo da sednemo i vidimo šta želim da uradim, ovo bi mogla da bude i moja poslednja godina. Želim da izvučem najbolje iz nje. Ne znam ni da li ću voziti Tur, možda Djiro. Sve je u vazduhu. Ne bi mi smetalo da radim nešto drugo. Ova godina bila je osvažavajuća, učestovovao sam u trkama u kojima do sada nisam ili samo jednom - rekao je Tomas.

 

 

Gerejnt, koji je osim trećeg mesta na Turu pobedio ove sezone i u trci u Švajcarskoj, rekao je da nema više ništa da dokazuje.

- Kada sam pobedio na Turu 2018. bilo je lepo vratiti se naredne godine i dokazati da dobar rezultat nije bilo slučajan. Sada mislim da nemam šta da dokažem. Uvek imate dodatni motiv da pokažete da to i dalje možete. Glavna stvar je da nastavim da uživam u trkanju i radim svoje. Možete videti taj napredak u većini godina - naveo je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Tramp će se suprostaviti dubokoj državi i smiriti NATO alijansu! Ukrajinci se neće lako povući sve dok imaju podršku Amerike! (VIDEO)
Live TV

Tramp će se suprostaviti dubokoj državi i smiriti NATO alijansu! Ukrajinci se neće lako povući sve dok imaju podršku Amerike! (VIDEO)

Gosti emisije "Rat uživo" Informer TV bili su pukovnik Milan Jolović Legenda i analitičar Ljuan Koko. Govorili su o brojnim temama, prvenstveno o predstojećim izborima u Americi, odnosno informaciji da se demokratski kandidat Džo Bajden povlači iz izborne trke, ali i o drugim aktuelnim temama, kao što su ratovi u Ukrajini i Gazi.

21.07.2024

22:40

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija