• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.10.2022

00:53

SELEKTOR SRBIJE ODUŠEVLJEN POBEDOM NAD OLIMPIJSKIM PRVAKOM! Santareli OTKRIO - želi suprugu u finalu!

printscreen Twitter

Ostali sportovi

SELEKTOR SRBIJE ODUŠEVLJEN POBEDOM NAD OLIMPIJSKIM PRVAKOM! Santareli OTKRIO - želi suprugu u finalu!

Podeli vest

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije plasirala se u finale Svetskog prvenstva, koje se održava u Poljskoj

Srbija je u četiri seta izbacila aktuelnog olimpijskog šampiona selekciju SAD-a, dok su dan ranije eliminisale domaćina Svetskog prvenstva reprezentaciju Poljske.

Stoga i ne čudi oduševljenje kod selektora srpskih heroina, koje su sa 3:1 i drugi put na ovom takmičenju bile bolje od Amerikanki.

- Nisam mnogo slavio, jer je pred nama finale i imamo još jedan korak do našeg sna, a uz to sam i veoma umoran. Posle jučerašnje utakmice sam veoma umoran, vidite moje oči. Nadam se da ću dobro spavati. Međutim, veoma sam ponosan na tim i igračice, osoblje, federaciju, sve... Svi su dali svoje najbolje da nas stave u najbolju poziciju. Ovo je neverovatan rezultat jer je to skroz drugačija ekipa u odnosu na ranije. Svi pričaju o Srbiji, onoj od pre četiri godine, ali ova je skroz drugačija - rekao je Danijele Santareli.

Srpkinje će večeras (20) saznati protivnika u borbi za zlato, pošto se u drugom finalu sastaju Italija i Brazil.

- Pobedili smo Ameriku, tri puta tokom ovog leta. Sjajan rezultat za nas. Pobedili smo i Poljsku pred njihovim navijačima, ali još uvek nije kraj. Moramo odmoriti i analizirati, uraditi najviše što možemo da dođemo do zlatne medalje.

Foto: beta

odbojkašice Srbije još jedna pobeda deli od zlatne medalje

Italijanski stručnjak nije krio za koga će navijati u duelu njegovih zemljakinja i Brazilki.

- Iz više razloga. Nije samo zato što sam Italijan, što imam prijatelje tamo, bivše igračice, svoju ženu (smeh)... Biću srećan ako Italija bude u finalu. Za mene bi igranje protiv njih bilo neverovatno. Finale Svetskog prvenstva je na svake četiri godine, a ovaj neverovatni tim je već drugi put tu. Neverovatan rezultat - ističe Santareli, koji je oženjen liberom italijanske reprezentacije Monikom Di Đenaro.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija